screenshot Instagram
BIT ĆE TO SCENE ZA ANALE

HRVATSKI JUNACI NA PUTU PREMA DOMOVINI! NISU NI SVJESNI ŠTO IH OČEKUJE KADA SE VRATE KUĆI Pogledajte atmosferu u avionu: Medalje su već oko vrata!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2018. 15:39

Proslava povijesnog uspjeha koji nam je donio srebro sa Svjetskog prvenstva trajala je kroz cijelu noć i drago nam je vidjeti da su suze i tugu Vatreni zamijenili osmijesima i pjesmom.

Još jutros je bilo veselo na doručku, naši su reprezentativci onako umorni smogli snage za jutarnju feštu tijekom koje su se zabavljali uz hit Daleke Obale, no kako se bližio kraj njihovom boravku u Rusiji, tako su se morali i otisnuti prema zračnoj luci.

Na tom putu nekima je ponestalo snage pa su odlučili u autobusu 'ubiti oko', no neki su i u tim trenucima imali volje za pjesmu, ali i snimanje uspavanih junaka.

screenshot Instagram

Nešto iza podne Vatreni su poletjeli iz Moskve te bi na doček trebali stići između 15 i 16 sati. Kao što možemo vidjeti prema njihovim objavama na društvenim mrežama, atmosfera je u avionu ponovno živnula što se i iskoristilo za par zajedničkih fotografija.

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Zagreb we are coming #worldcup2018 #hrvatska #croatia #russia2018 #silverboys

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Linker
26. travanj 2024 07:00