Soccer Football - Champions League Round of 16 Second Leg - Liverpool vs FC Porto - Anfield, Liverpool, Britain - March 6, 2018 Porto's Iker Casillas Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

TO JE USMJERILO UTAKMICU

I JEDAN OD NAJVEĆIH VRATARA U POVIJESTI RIGA VATRU NAKON ODLUKA NA ŠTETU HRVATSKE 'Uopće ne razumijem smisao VAR-a, to je bila očita simulacija'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.07.2018. u 10:55

 • Naslušali smo se nakon velikog finala Hrvatske i Francuske puno kritika koje su bile upućene na račun Nestora Pitane, glavnog suca utakmice.

  Dojam je takav da je Argentinac svojim odlukama oštetio Vatrene i pogurao Francuze prema velikom slavlju. Posebno mu se zamjera na suđenju nepostojećeg prekršaja nad Griezmannom nakon kojeg je Francuska povela autogolom Marija Mandžukića, a postoje i oni koji će reći da je jedanaesterac nakon ruke Ivana Perišića prestrogo dosuđen.

   

  Jedan od najvećih vratara u povijesti Španjolske i Real Madrida Iker Casillas bio je jedan od mnogih koji je bio uzrujan zbog odluke argentinskog suca i VAR tehnologije:

  "Iskreno, uopće ne razumijem smisao VAR tehnologije. Sudac je dosudio prekršaj na Griezmannu koji je očito bio simuliran, a zatim Francuzi zabijaju gol i nikome ništa. U drugoj situaciji Perišić jednostavno nije mogao maknuti ruke. Matuidi je htio udariti loptu glavom, ali ju je promašio i lopta je jednostavno Perišića pogodila u ruku. Ako mene pitate, to nije jedanaesterac", poručio je Casillas.

  Iz drugih medija