REUTERS/Carl Recine
ALI SVE JE TOČNO

KAKVA PORUKA DOKTORA NOGOMETA HRVATSKOM REPREZENTATIVCU! Jurgen Klopp poručio Lovrenu uoči finala: Bolje da je to rekao netko drugi, nego ti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2018. 16:01

Dejan Lovren ovih dana proživljava zvjezdane trenutke svoje karijere. Tijekom sezone više je puta bio na meti kritičara, a pogotovo u utakmici protiv Tottenhama kada ga je Jürgen Klopp zamijenio u 31. minuti, a Harry Kane odigrao utakmicu za pamćenje. Prozivali su ga i zbog poraza u finalu ovogodišnje Lige prvaka, ali Lovren je ostao staložen i nepokolebljiv u trenucima koji za njega nisu bili nimalo laki.

Na Svjetskome prvenstvu u Rusiji zablistao je kao glavni stup obrane hrvatske reprezentacije te smo, ponajviše zahvaljući njemu, zahvalni što smo dominirali u obrambenome segmentu igre protiv reprezentacija kao što su Argentina, Rusija, Engleska...

Ne čudi stoga što je u trenucima euforije nakon pobjede protiv Engleza izjavio: "Ušutkao sam sve kritičare, ja sam jedan od najboljih braniča na svijetu!"

Jürgen Klopp, njegov trener u Liverpoolu i stručnjak koji ga iznimno cijeni te ga je branio dok su ga drugi napadali, na društvenim je mrežama pokazao da mu pruža potporu i uoči velikog finala. Na Twitteru je podijeljena njegova izjava: "Bolje da je to netko drugi izjavio, a ne on, ali zapravo - u pravu je!", nedvosmislen je bio popularni Nijemac.

Nadajmo se samo da će se fantastičan niz izvrsnih nastupa našem Dejanu nastaviti i sutra u najvažnijoj utakmici karijere, utakmici koja se igra jednom u životu - u finalu svjetskoga prvenstva!

lovren widget

Linker
26. travanj 2024 09:10