Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Russia vs Croatia - Fisht Stadium, Sochi, Russia - July 7, 2018 Croatia's Dejan Lovren celebrates winning the penalty shootout REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

ALI SVE JE TOČNO

KAKVA PORUKA DOKTORA NOGOMETA HRVATSKOM REPREZENTATIVCU! Jurgen Klopp poručio Lovrenu uoči finala: Bolje da je to rekao netko drugi, nego ti!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.07.2018. u 14:01

 • Dejan Lovren ovih dana proživljava zvjezdane trenutke svoje karijere. Tijekom sezone više je puta bio na meti kritičara, a pogotovo u utakmici protiv Tottenhama kada ga je Jürgen Klopp zamijenio u 31. minuti, a Harry Kane odigrao utakmicu za pamćenje. Prozivali su ga i zbog poraza u finalu ovogodišnje Lige prvaka, ali Lovren je ostao staložen i nepokolebljiv u trenucima koji za njega nisu bili nimalo laki.

  Na Svjetskome prvenstvu u Rusiji zablistao je kao glavni stup obrane hrvatske reprezentacije te smo, ponajviše zahvaljući njemu, zahvalni što smo dominirali u obrambenome segmentu igre protiv reprezentacija kao što su Argentina, Rusija, Engleska...

   

  Ne čudi stoga što je u trenucima euforije nakon pobjede protiv Engleza izjavio: "Ušutkao sam sve kritičare, ja sam jedan od najboljih braniča na svijetu!"

  Jürgen Klopp, njegov trener u Liverpoolu i stručnjak koji ga iznimno cijeni te ga je branio dok su ga drugi napadali, na društvenim je mrežama pokazao da mu pruža potporu i uoči velikog finala. Na Twitteru je podijeljena njegova izjava: "Bolje da je to netko drugi izjavio, a ne on, ali zapravo - u pravu je!", nedvosmislen je bio popularni Nijemac.

   

  Nadajmo se samo da će se fantastičan niz izvrsnih nastupa našem Dejanu nastaviti i sutra u najvažnijoj utakmici karijere, utakmici koja se igra jednom u životu - u finalu svjetskoga prvenstva!

  lovren widget

  Iz drugih medija