dMar 31, 2018; Carson, CA, USA; Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic (9) claps after leading the Galaxy to a 4-3 win over Los Angeles FC at StubHub Center. Mandatory Credit: Robert Hanashiro-USA TODAY Sports
Robert Hanashiro-USA TODAY Sports / Reuters

KRATKO I JASNO

LEGENDARNOG IBRU NESREĆA HRVATSKE U FINALU NIJE NIMALO DIRNULA!? Evo što je Zlatan napisao velikom prijatelju iz Francuske: 'Pusti neka pričaju...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.07.2018. u 14:37

 • Francuska je po drugi put u povijesti svjetskih prvenstava spriječila Hrvate na putu prema tituli svjetskih prvaka. 1998. u polufinalu su bili bolji 2:1, a na ovome Mundijalu slavili su 4:2 i osvojili zlatno odličje.

  Nakon utakmice brojni su mediji hvalili igru hrvatske reprezentacije i isticali da je Francuska povela zahvaljujući sudačkim previdima, a da po svojoj igri nije zaslužili pobijediti.

  Legendarni Šveđanin bosanskohercegovačkog podrijetla Zlatan Ibrahimović i nekadašnji Pogbin suigrač iz Manchester Uniteda je kratko i jasno, na svoj osebujan način prokomentirao igru Francuske u finalu i pokušao začepiti usta kritičarima. Na svojem je Twitter profilu objavio riječi podrške za Francuza:

  "Ma, pusti ih neka pričaju, ali utakmica govori sama za sebe."

   

  Pobjedu su Francuzi, naravno, burno proslavili, a jedan od igrača koji se opijen slavljem previše zanio bio je Paul Pogba.

  Na društvenim mrežama objavljen je video u kojemu ismijava Engleze dok u rukama drži trofej 'Jules Rimet' namijenjen svjetskim prvacima i izgovara njihovu poznatu parolu: "It's coming home, oh yes, it's coming home / Dolazi doma, o da, dolazi doma".

  Svjestan da bi ta parodija mogla uvrijediti osjetljive Engleze, na kraju videozapisa brzo se, iako pomalo ironično, ispričava: "Just kidding, sorry, sorry, just kidding / Samo se šalim, oprostite, oprostite, samo se šalim".

   

  Iz drugih medija