Getty Images, Reuters, sn ilustracija
PORTUGALAC IMA PRAVO

MOURINHO DAJE PREDNOST FRANCUZIMA U FINALU, A EVO I ZBOG ČEGA! JEDNA STVAR GA JE OPASNO NALJUTILA 'To je jako, jako nepošteno prema Hrvatskoj'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2018. 11:35

Nije bilo puno onih koji su vjerovali da Vatreni mogu otići do velikog finala, a jedan od takvih bio je i glavni strateg Manchester Uniteda Jose Mourinho koji je u jednoj od najava eliminirao Hrvatsku već u skupini. Ipak, sjajne igre Dalićevih junaka nisu ostavile ravnodušnog niti velikog Portugalca koji je u razgovoru za engleski Metro otrkio što ga najviše smeta uoči finala u Moskvi.

- Mišljenja sam kako su Francuzi već proslavili u svojim sobama, ali ne pobjedu i plasman u finale, već činjenicu da imaju dodatni dan odmora. To je jako, jako nepošteno prema Hrvatskoj - kazao je Mourinho.

Jose smatra kako bi svi trebali biti u istom poziviji uoči ovakvih utakmica.

- Znam da su u pitanju milijuni dolara, ali zbog samog finala Svjetskog prvenstva sve bi se polufinalne utakmice trebale igrati istoga dana. Može se staviti jedna utakmica sat ili dva ranije, druga dva sata kasnije, isto kao i u skupini. Zašto ne bismo i jednoj i drugoj momčadi dali iste šanse?

Samo Mandžo!

Mario Mandžukić daje golove kad je najpotrebnije pa bi mogao i danas. Ako mislite da će Mandžo zabiti gol, a Hrvatska pobijediti Francusku, OVDJE se kladite na tu opciju. Germania ima tečaj 16,00!

Kada je u pitanju naslov prvaka, Mou više šanse daje Francuzima.

- Nakon svega Francuzi su u velikoj prednosti. Posebno nakon šest odigranih utakmica. Mogu slaviti i što su Hrvati tri puta otišli u produžetke.

Linker
19. travanj 2024 21:33