Moskva, Rusija, 150718.
Stadion Luzniki.
FIFA World cup Russia 2018. Finalna utakmica svjetskog prvenstva Rusija 2018, Francuska - Hrvatska. Na fotografiji: Luka Modric.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

LUKA JE HIT I U JUŽNOJ AMERICI

MOŽDA JEDNOG DANA VATRENI ZAIGRAJU PROTIV MODRIĆA Dan nakon povijesne pobjede peruanska obitelj napravila potez koji je glasno odjeknuo u Hrvatskoj

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.07.2018. u 11:56

 • "Samo dan nakon što se Hrvatska kvalificirala u finale Svjetskog prvenstva, Luka Modrić se nije upisao samo na listu najznačajnijih igrača Mundijala već je njegovo ime upisano i u bolnici u peruanskom Jaenu", javlja El Nacional.

  Naime, jedna je obitelj iz ove južnoameričke države odlučila svoje dijete nazvati po hrvatskom maestru. Novi Luka Modrić rođen je 12. srpnja u Morro Solar bolnici koja je smještena u Cajamarca regiji.

  Društvenim medijima već kao dokaz kruži dokument, čija je vjerodostojnost potvrđena, a ime kapetana Vatrenih natjeralo je tamošnje novinare da naprave malo istraživanje po kojem su došli do podataka da u Peruu postoji 870 Cristiana Ronalda i 232 Lionela Messija.

  Našla su se tu i 23 Antoinea Griezmanna, četiri Tonija Kroosa, po tri Edena Hazarda, Harryja Kanea, Neymara te po jedan Robert Lewandowski i Kevin de Bruyne...

  Tko zna, možda za 20-ak godina Vatreni zaigraju protiv Luke Modrića...

    

  Iz drugih medija