Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
SJAJAN POTEZ

NOVAK ĐOKOVIĆ JAVNO ČESTITAO LUKI MODRIĆU I HRVATSKOJ NOGOMETNOJ REPREZENTACIJI 'Ovo je izvanredan uspjeh. Lijepo vidjeti da tako male zemlje...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2018. 23:07

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković javno je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na osvajanju srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

"Čestitao bih i Luki Modriću i cijeloj hrvatskoj reprezentaciji na izvanrednom uspjehu. Jako je lijepo vidjeti da tako male zemlje iz naše regije uspijevaju na tako velikoj svjetskoj smotri kao što je Svjetsko nogometno prvenstvo", rekao je Đoković, koji je inače davao podršku Vatrenima tijekom cijelog turnira", rekao je Đoković za RTS.

Srpski tenisač je, podsjećamo, u nedjelju osvojio svoj četvrti naslov u Wimbledonu pobjedom protiv Kevina Andersona, o čemu je rekao.

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 15, 2018  Serbia's Novak Djokovic celebrates with the trophy after winning the men's singles final against South Africa's Kevin Anderson.    REUTERS/Andrew Couldridge
REUTERS

"Ovo je sigurno jedan od najznačajnijih trenutaka u mojoj karijeri i mom životu jer mi se dogodilo da je Stefan prvi put prisustvovao ceremoniji dodjele trofeja i imao sam priliku s njim podijeliti taj trenutak", objasnio je Đoković.

Linker
20. travanj 2024 23:22