Zagreb, 160718.
Na Trgu bana Jelacica organiziran je svecani doceka srebrnih nogometasa sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.
Na fotografiji: navijaci i nogometasi kod HNK.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

SJAJAN POTEZ

NOVAK ĐOKOVIĆ JAVNO ČESTITAO LUKI MODRIĆU I HRVATSKOJ NOGOMETNOJ REPREZENTACIJI 'Ovo je izvanredan uspjeh. Lijepo vidjeti da tako male zemlje...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.07.2018. u 21:07

 • Najbolji srpski tenisač Novak Đoković javno je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na osvajanju srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

  "Čestitao bih i Luki Modriću i cijeloj hrvatskoj reprezentaciji na izvanrednom uspjehu. Jako je lijepo vidjeti da tako male zemlje iz naše regije uspijevaju na tako velikoj svjetskoj smotri kao što je Svjetsko nogometno prvenstvo", rekao je Đoković, koji je inače davao podršku Vatrenima tijekom cijelog turnira", rekao je Đoković za RTS.

  Srpski tenisač je, podsjećamo, u nedjelju osvojio svoj četvrti naslov u Wimbledonu pobjedom protiv Kevina Andersona, o čemu je rekao.

  Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 15, 2018 Serbia's Novak Djokovic celebrates with the trophy after winning the men's singles final against South Africa's Kevin Anderson. REUTERS/Andrew Couldridge
  REUTERS
   

  "Ovo je sigurno jedan od najznačajnijih trenutaka u mojoj karijeri i mom životu jer mi se dogodilo da je Stefan prvi put prisustvovao ceremoniji dodjele trofeja i imao sam priliku s njim podijeliti taj trenutak", objasnio je Đoković.

  Iz drugih medija