Screenshot
TKO GA NE BI ZA SUSJEDA?

OTKRIVENA VELIKA TAJNA NOVE VATRENE ZVIJEZDE Godinama je skrivao svoj potez, a na kraju ga je 'provalio' prijatelj?: 'Otplatio je kredite cijelom...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2018. 23:44

Senzacionalno otkriće ovog svjetskog prvenstva, hrvatski reprezentativac Ante Rebić, igrač je za kojega se donedavno nije ni znalo, a sada početnu postavu hrvatske nacionalne vrste bez njega ne možemo ni zamisliti. Naravno, prva rečenica vrijedi samo za površne poznavatelje prilika u hrvatskome nogometu, a ljubiteljima nogometa njegovo je ime već dugo u fokusu zbivanja.

Rebić je rođen u Splitu 1993, a korijene vuče iz Donjih Vinjana, sela u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Selo broji svega 500-tinjak stanovnika, a da ih Ante nije zaboravio, svjedoči i ova anegdota.

Lovro Šindik, nekadašnji Antin suigrač iz mlade reprezentacije, za austrijske je medije otkrio zanimljiv potez. "U svome je rodnom selu Ante svima otplatio kredite."

Rebić je ovaj nesvakidašnji čin izveo u potpunoj medijskoj tišini i time pokazao koliko cijeni svoje korijene te da nije zaboravio gdje je napravio prve korake.

S takvim karakterom i takvim pozitivnim vrijednostima ne čudi stoga kakvog je sjajnog igrača hrvatska reprezentacija dobila oko kojega će se i budućnosti stvarati okosnica igre naše izabrane vrste.

_

Linker
20. travanj 2024 23:22