FILE PHOTO: Soccer Football - World Cup - Group D - Argentina vs Croatia - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - June 21, 2018 Croatia's Luka Modric celebrates scoring their second goal REUTERS/Ivan Alvarado/File Photo
REUTERS/Ivan Alvarado

TROVREMENSKI LUKA

POČELO JE! AKO STE MISLILI DA JE SADA LUDNICA U HRVATSKOJ, PRIČEKAJTE JOŠ MALO Evo što je Luka Modrić obećao kad Hrvatska postane svjetski prvak!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.07.2018. u 14:09

 • Hrvatska živi dane kao iz snova nakon što su Dalićevi Vatreni izborili veliko finale Svjetskog prvenstva. Povijesna utakmica s Francuskom na rasporedu je u nedjelju u 17 sati na stadionu Lužnjiki u Moskvi, sprema se već i doček kakav Zagreb i Hrvatska još nisu vidjeli, a iznenađenje su najvjernijima navodno već pripremili i hrvatski igrači.

  Španjolski mediji tvrde kako je kapetan Luka Modrić otkrio što će napraviti ako/kad Hrvatska postane svjetski prvak.

  "I ja i cijela naša momčad ćemo obojiti kosu! Cijela Hrvatska slavi, svi su na nogama, i ti ljudi zaslužuju svaku sreću", obećao je kapetan i umirio sve koji sumnjaju da će Hrvatska biti spremna za finale, nakon što je odigrala tri produžetka, te ukupno 90 minuta više od protivnika Franuza.

  "Fizički se osjećamo jako dobro i tako će biti u finalu".

  Iz drugih medija