Screenshot: HRT
BRIŽNA OČINSKA FIGURA

POGLEDAJTE KAKO JE IZBORNIK DALIĆ DRŽAO 'VATRENOG' DA NE PADNE S AUTOBUSA U sveopćem ludilu još je jednom reprezentativcu spasio glavu, i to doslovno!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 01:24

Maratonsko putovanje Vatrenih od zračne luke do Trga bana Jelačića primaklo se kraju tek nešto prije 21 sat, a vožnja u otvorenom autobusu postala je jako zahtjevna pri kraju, u samom centru grada.

Osim umora, sigurno i malo slavljeničkog pića, igrači su morali paziti na tramvajske žice, ali i da - ne padnu s autobusa. Zato je tu uvijek smireni izbornik Zlatko Dalić, koji je, kako vidimo na snimci, pridržavao najveselijega od svih, Domagoja Vidu, dok je Antu Rebića u jednom trenutku upozorio da se sagne pri prolasku autobusa kraj tramvajske žice, prenosi HRT.

TRENUTAK U KOJEM DALIĆ DRŽI VIDU I UPOZORAVA REBIĆA POGLEDAJTE OVDJE.

Možda vam je promaknula još jedna sitnica. Naime, u jednom je trenutku Šime Vrsaljko sišao s autobusa i sjeo, ni manje ni više, na - policijski motocikl!

Osim Vrsaljka, Vide, Rebića i ostatka Vatrenih, posebno je dobro raspoložen i kapetan Vatrenih. Luka je snimljen kako s bakljom na krovu panoramskog autobusa promuklim glasom predvodi navijanje, a u jednom je trenutku sjeo na mjesto vozača autobusa.

Cijelo je društvo bilo iznimno dobro raspoloženo, a složit ćete se svi - kako i ne bi, zaslužili su!

Linker
18. travanj 2024 11:02