Screenshot: hrt

HRVATSKO RATNO ZRAKOPLOVSTVO

POGLEDAJTE KAKO SU KONTROLORI LETA DOČEKALI 'VATRENE' Apsolutna ludnica krenula je još i prije slijetanja aviona s Modrićem i društvom

AUTOR:
  • HRT,
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.07.2018. u 16:33

 • Prilikom ulaska zrakoplova Croatia Airlinesa u hrvatski zračni prostor, u kojem se srebrna nogometna reprezentacija vraća sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, Vatrenima su prvi poželjeli dobrodošlicu piloti MIG-ova, a Hrvatska kontrola zračne plovidbe uputila im je poruku zahvalivši im se na iskazanom zajedništvu.

  "Dragi naši Vatreni, sudionici hrvatske nogometne oluje Rusija 2018., Hrvatska kontrola zračne plovidbe vas s ponosom pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala na iskazanom zajedništvu i još samo jedna riječ - Neopisivo", riječi su kojima je Hrvatska kontrola zračne plovidbe pozdravila Vatrene prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, prenosi HRT.

  Piloti dva MIG-a prvi su poželjeli dobrodošlicu Vatrenima, prateći ih od ulaska u hrvatski zračni prostor uz poruku "Pobjednička Hrvatska vojska pozdravlja Vatrene. Dobrodošli u Hrvatsku zemlju pobjednika."

  Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvaljuje na časti da prvi dočeka pobjednike na povratku u domovinu, poruka je pilota iz aviona MIG-21 Vatrenima pri dolasku u Hrvatsku.

  Zrakoplov s nogometašima praćen MIG-ovima preletio je i iznad Trag bana Jelačića izazvavši oduševljenje oko 80.000 navijača, koji ih čekaju na središnjoj proslavi povijesnog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

    

  Iz drugih medija