Screenshot (Instagram Ivan Rakitić)
ŠTO JE TIME MISLIO

POGLEDAJTE REAKCIJE HRVATSKIH JUNAKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Vlada idila, ali Rakitićeva posveta Modriću odmah je zabrinula hrvatske navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2018. 00:51

Nakon svih zbivanja na terenu hrvatski junaci povukli su se u svlačionicu i čini se kako su početnu tugu sada uvjerljivo nadvladali ponos i zadovoljstvo ostvarenim uspjehom.

Vatreni su osvajanjem srebra postigli povijesni rezultat, prevarili sve prognoze i kao istinski heroji će se vratiti u domovinu koja je ovih mjesec dana živjela zajedno s njima.

Posebno nam je drago vidjeti da su i oni, jednom kada su se smirili, vratili osmijehe na svoja lica, a najbolje tome nam svjedoči objava Ivana Rakitića na Instagramu. Raketa se, naime, u svlačionici fotografirao s Lukom Modrićem. Vatreni dvojac razmijenio je i dresove na kojima su bile ispisane posebne posvete.

Screenshot (Instagram Ivan Rakitić)

"Za mog brata Luku, od srca. Najveća mi je čast bila dijeliti sve ovo vrijeme s tobom. Voli te Raketa", napisao je Rakitić.

"Mom bratu Ivanu od srca i ponosan što mogu s tobom dijeliti teren i ove prekrasne trenutke", uzvratio je Luka svom kolegi iz veznog reda.

Ivanova poruka pomalo je i zabrinjavajuća za hrvatske navijače jer je napisana u prošlom vremenu što bi moglo značiti da je on ovime najavio svoj oproštaj od reprezentacije...

Podužu poruku na društvenim mrežama ostavio je i Dejan Lovren koji ovom prigodom istaknuo ponos svime što su on i cijeli Vatreni tim postigli u ovom razdoblju.

"Uff, teško je naravno prihvatiti ovaj poraz, ali znate što - ponosan sam kao nikad do sad u svome životu. Na svoje suigrače, cijeli stručni stožer, fizioterapeute, ekonome itd... Ponosno danas mogu reci da smo dali sve od sebe, dali smo sve za nasu zemlju! Hvala vama svima koji su nas bodrili ovdje na Svjetskom prvenstvu, hvala svim ljudima u Hrvatskoj koji su bili s nama i vjerovali u nas, jer bez vas ne bi bilo ovo moguće. Disali smo kao jedna duša proteklih 53 dana...nećemo ovo nikad zaboraviti! Hvala vam od srca."

LJUBAV

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Bravooo HRVATSKA ! Volim vas sve !

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Hrvatska #Croatia #BudiPonosan #Proud #IznadSvihHrvatska #MM17

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official) on

Linker
19. travanj 2024 11:37