YouTube screenshot
ŽUČNA REAKCIJA IZ SUSJEDSTVA

PORUKA REPREZENTATIVCA BOSNE I HERCEGOVINE ODJEKNULA REGIJOM 'Sram i stid da vas je! Nikada, neću navijati za Hrvatsku! Ne zbog pravih Hrvata...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2018. 13:09

Velika i dramatična pobjeda Vatrenih nad Rusijom nije se slavila samo u Hrvatskoj, velika fešta održavala se u brojnim državama i gradovima, a posebno veselje vladalo je i širom susjedne Bosne i Hercegovine.

No, jedno takvo slavlje je prema dijelu javnosti, ali i povremenog BiH reprezentativca Anela Hadžića otišlo korak predaleko.

Naime, BiH mediji izvještavaju kako se slavlje hrvatskog plasmana u polufinale Mundijala među stanovnicima Širokog Brijega pretvorilo u otvoreno vrijeđanje Bosne i Hercegovine, zemlje u kojoj žive.

Navodno su Širokim odjekivali povici poput: "Je**m te Bosno, je**m te ja, Hrvatska moja domovina" te "Puši k***c, tko te j**e, možemo i mi bez tebe, Federacijo, Federacijo..."

Screenshot

Posebno je razočaran takvom atmosferom bio spomenuti Hadžić, danas nogometaš mađarskog Videotona. Povremeni reprezentativac BiH je poručio da nakon takvih povika više nikad neće navijati za Hrvatsku, a svoje mišljenje odlučio i podijeliti preko Facebooka.

Snimio: Feda Krvavac

"Ajde Bošnjo navijaj hajdemo naši. Nikada, ali baš nikada neću navijati za susjede. Ne zbog pravih Hrvata iz Hrvatske. Oni su gospoda koji poštuju susjede svoje, nego zbog ovakvih koji žive u Bosni, rođeni, a protiv svoje su države. Sram i stid da vas je, ali Bosne ima i bit će je uvijek”, napisao je Hadžić.

Linker
21. travanj 2024 07:43