Tom Dubravec / CROPIX
POTPUNO ZASLUŽENO

PREDSTAVE VATRENOG NA MUNDIJALU PODIGLE UZBUNU U TALIJANSKOM VELIKANU Nakon briljantnog nastupa na SP-u pripremili su mu veliko iznenađenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 23:35

Marcelo Brozović jedan je od onih koji su maksimalno iskoristili pruženu priliku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Epic Broz je maestralno izvršavao sve zadatke koje je pred njega postavio izbornik Zlatko Dalić, a stručnjake je posebno oduševio u utakmici s Engleskom gdje je čuvao leđa Luki Modriću i Ivanu Rakitiću. Podsjetimo, Marcelo je u toj utakmici u 120 minuta pretrčao 16 kilometara i 339 metara što je rekord turnira u Rusiji.

Njegove igre na Svjetskom prvenstvu prepoznali su i u Interu gdje ga, prema pisanjima većeg dijela talijanskih medija, čeka novi, još bolji ugovor.

Iako mu postojeći istječe tek 2021. godine, Talijani izgleda ne žele riskirati oko njegovog potencijalnog odlaska koji bi bio sve izgledniji s porastom interesa za njegove usluge.

Hrvatski veznjak trenutno zarađuje 2 i pol milijuna eura po sezoni. Taj će iznos sada biti povećan, ali bi se izgleda mogla mijenjati i još jedna značajna stavka u ugovoru. Naime, Broz prema postojećem može otići ako netko ponudi 50 milijuna, a taj bi dio sada mogao biti ili povećan ili u potpunosti uklonjen iz ugovora.

Linker
25. travanj 2024 23:05