Getty Images
I DIVOVI SE KLANJAJU

ŠPANJOLCI SLAVE I HVALE 'SVOJE VATRENE' Barcelona: Rakitić odveo Hrvatsku u četvrtfinale! Real: Modrić nije imao sreće!; Atletico; Vrsaljko je bio...

Piše: HinaObjavljeno: 02. srpanj 2018. 14:52

Španjolski nogometni prvak Barcelona istaknuo je na svojim stranicama kako je njen vezni igrač Ivan Rakitić odveo Hrvatsku u četvrtfinale, a i Real Madrid i Atlético Madrid su naveli kako su njihovi igrači sudjelovali u pobjedi nad Danskom.

"Rakitić je zabio odlučujući penal za ulazak Hrvatske u četvrtfinale. Rakitić i vratari briljirali su u seriji jedanaesteraca", istaknula je Barcelona na svojoj internetskoj stranici, objavivši fotografiju svog 30-godišnjeg veznog igrača sretnog nakon utakmice.

Španjolski doprvak Atlético naglasio je kako je " Vrsaljko s Hrvatskom ostvario prolazak u četvrtfinale". "Osim toga, Šime Vrsaljko je odigrao čitavu utakmicu s Danskom", dodaju madridski crveno-bijeli.

Europski prvak Real Madrid na svojoj je stranici naveo da je "Hrvatska, čiji je kapetan Modrić i za koju igra Kovačić, ušla među osam najboljih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji".

"Modrić je odigrao čitavu utakmicu a Mateo Kovačić je ušao u drugom poluvremenu u 71. minuti", dodaje kraljevski klub, napomenuvši kako je "Modrić pokušao zabiti gol iz penala pet minuta prije kraka, no nije imao sreće".

Linker
25. travanj 2024 08:57