Foto: Nikola Vilic / CROPIX, sn ilustracija
SADA JE SVE JASNO

STIGAO ODGOVOR NA PITANJE KOJE JE DANIMA MUČILO HRVATSKU! HOĆE LI NIKOLA KALINIĆ DOBITI MEDALJU? Evo što su odlučili igrači, izbornik i stručni stožer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2018. 01:03

U večerašnjoj emisiji HRT-a Otvoreno gosti Damira Smrtića bili su glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević, stručnjak za odnose s javnošću Damir Jugo te novinar HRT-a Boris Jelavić.

Tema je bilo mnogo, od toga što se događalo posljednjih 50-ak dana u momčadi hrvatske nogometne reprezentacije. Od priprema, pa do velikog finala, ali i velike proslave u Zagrebu na koju je stiglo više od 500 tisuća ljudi.

Razgovaralo se o budućnosti reprezentacije, ali i o jednom od pitanja koje je posljednjih dana mučilo hrvatsku javnost - hoće li Nikola Kalinić, kojeg je izbornik Zlatko Dalić udaljio iz reprezentacije već na samom početku Mundijala, dobiti medalju?

Split, 180618.
Nakon sukoba sa izbornikom Zlatkom Dalicem, Nikola Kalinic je napustio nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstu u Rusiji i vratio se uz Hrvatsku.
Na fotografiji: Kalinic na Splitskom aerodromu
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX
Nikola Kalinić

- To da je potjeran je malo prejaka riječ, on je odlukom izbornika ipak udaljen iz sastava i to se na kraju očito pokazalo dobrom odlukom. Što se tiče medalje, ono što ja znam, je da će Nikola Kalinić odlukom igrača i stručnog stožera također dobiti svoju medalju - kazao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Podsjetimo, Zlatko Dalić je Kalinića potjerao jer je narušio disciplinu u momčadi i pravila ponašanja, nakon što je odbio ući u igru protiv Nigerije.

Linker
17. travanj 2024 09:02