Duje Klarić / CROPIX
KAPETAN RIJEKE

VIDEO: EMOTIVNO BRADARIĆEVO OBRAĆANJE 'Znamo što se događa... Thompsonu su baš na refrenu ugasili mikrofon! Ali vratit ćemo reprezentaciju i u Split'

VIDEO: JEDINI HNL NOGOMETAŠ KOJI JE ZAIGRAO U RUSIJI OTVORIO DUŠU NAKON LUDOG DOČEKA 'Thompsonu su baš na refrenu ugasili mikrofon! Dobro znamo što se događa...'
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 18. srpanj 2018. 15:17

Antu Rebića, Filipa Bradarića, Ivana Perišića, Lovru Kalinića i Ivana Strinića jučer je na splitskoj rivi dočekalo čak pedesetak tisuća ljudi, a najemotivnije obraćanje imao je kapetan Rijeke Filip Bradarić.

- Hvala vam na svemu, dragi ljudi. Znamo što se događa. Gospodinu Thompsonu izgasio se mikrofon jučer u Zagrebu baš na refrenu 'Geni kameni'. A cijela reprezentacija zvala ga je da pjeva. Slučajno? Ne znam baš..., kazao je Bradarić pa nastavio u još žešćem tonu.

- Ja sam iz Splita i želim da svi zajedno promijenimo neke stvari. Molim vas, budite zajedno, budite za Hrvatsku. Mi smo pokazali, sad je na vama red, mi ćemo vas podržati. Vratit ćemo reprezentaciju u Split, uzviknuo je Bradarić a onda poveo pjesmu 'Dalmatinac sam' uz stihove 'plavo more zna, da ga volim ja, splitskog Hajduka'.

Zanimljivo, iako je Bradarić kapetan riječkog prvoligaša, koji gaji veliko rivalstvo sa splitskim Hajdukom, nitko u Rijeci mu nije to zamjerio, a komentari na njegov istup uglavnom su pozitivni.

Linker
16. travanj 2024 08:59