REUTERS/Toru Hanai
IGRAČ DANA

ZA NE VJEROVATI! JE LI OVO NAJSEBIČNIJI POTEZ CIJELOG SVJETSKOG PRVENSTVA? Osvojio broncu pa objasnio cijelom svijetu: Ja sam najbolji igrač SP-a!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2018. 01:19

Belgijski kapetan Eden Hazard još je jednom pokazao vrhunske nogometne kvalitete u susretu za treće mjesto u kojemu je Belgija pobijedila Englesku 2:0. Hazard je briljirao u igri i poveo svoju momčad prema pobjedi i brončanoj medalji.

Englezi se nikako nisu mogli nositi s triom Hazard-De Bruyne-Lukaku. Svoju izvrsnu igru belgijski je kapetan okrunio pogotkom u 82. minuti i time potvrdio pobjedu Belgije.

Nakon utakmice dao je izjavu za medije i, nimalo skromno, poručio kome treba ići nagrada za najboljeg igrača turnira:

"Dao bih je sebi! Ali, naravno, ne odlučujem ja. Mislim da će je dodijeliti nekome tko će nastupiti sutra u finalu."

Na ovome svjetskom prvenstvu Hazard je postigao ukupno dva gola i ostvario dvije asistencije.

Budući da se ovih dana u medijskim stupcima špekulira tko je od igrača najviše zaslužio osvajanje Zlatne lopte (među imenima su najviše spominjani Griezmann, Mbappe i Luka Modrić), čini se da je jasno na koga je Belgijac aludirao u svojoj pretencioznoj izjavi.

Nakon utakmice za treće mjesto Hazard je odmah nagovijestio gdje bi se mogla nastaviti njegova klupska karijera...

"Nakon prekrasnih šest godina u Chelseaju možda je vrijeme da isprobam nešto drugo, sada nakon Svjetskog prvenstva. Ja mogu odlučiti o ostanku ili odlasku, ali posljednju riječ ima Chelsea, koji me može pustiti ili ne. Znate koja mi je najdraža destinacija", rekao je Hazard novinarima. A govorio je o Real Madridu...

hazard widget

Linker
18. travanj 2024 10:01