CROPIX
U SVOM STILU

ĆIRO DUBOKO DIRNUT USPJEHOM DALIĆA JAVNO PRIZNAO 'Meni su u životu uvijek novci bili najbitniji, ali njemu nisu...samo da Šukeru nešto ne šukne'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2018. 00:08

Nakon neponovljive proslave u Zagrebu, Vatrenima su i u utorak priređena velika slavlja diljem domovine, pa je tako Domagoja Vidu pozdravio njegov Donji Miholjac, Subašića, Vrsaljka, Livakovića i Luku Modrića dočekao je spektakl u Zadru, Lovren je otišao pozdraviti svoje Karlovčane, a i izbornik Zlatko Dalić nije zaboravio Zadar.

Upravo oko izbornika Zlatka Dalića, otkako je završilo Svjetsko prvenstvo, postavlja se najviše pitanja, odnosno još uvijek nije poznata njegova sudbina na klupi Vatrenih. Svoje mišljenje dao je i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević.

- Meni su u životu uvijek novci bili najbitniji, ali Daliću nisu. Zato u ovoj priči oko odlaska ili ostanka na mjestu izbornika mislim da će njemu biti presudna ta ljubav i to zajedništvo s igračima i da neće prihvatiti nikakvu drugu ponudu. Novac sigurno neće presuditi. Jedino sad da Šukeru nešto ne šukne, pa da ga on ne pokuša minirati - kazao je Ćiro za HRT.

Linker
19. travanj 2024 02:44