REUTERS
LOVA DO KROVA

ZARADA HNS-A PENJE SE U NEBO Vatreni su već u blagajnu donijeli pravo bogatstvo! Brojke od kojih boli glava postavile su pitanje premija

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. srpanj 2018. 10:05

Zarada HNS-a penje se ‘u nebo’. Zahvaljujući plasmanu Vatrenih u polufinale Svjetskog prvenstva, na račun Kuće nacionalnog nogometa ‘legla’ su 22 milijuna dolara! Plus onih 1,5 milijuna kao nadoknada za troškove s kojom također časti FIFA. Dakle, ukupno 23,5 milijuna dolara.

Ako pobijedimo Engleze i uđemo u finale, zarada HNS-a bit će najmanje 29,5 milijuna dolara, toliko, naime, dobije gubitnik u velikom finalu. Ukoliko budemo svjetski prvaci, onda će se u Hiltonu slaviti sa 39,5 milijuna dolara.

To je već pravo malo bogatstvo. Nismo zaboravili niti treće mjesto, ponavljanje uspjeha iz Francuske donijelo bi u blagajnu ukupno 25,5 milijuna dolara...

Naravno, kad je u pitanju lova do krova, onda se postavlja pitanje kakve će biti premije igrača i stožera? Morale bi biti izdašne s obzirom na već dosadašnju zaradu... No, to se još ne zna. Takvu informaciju dobili smo jučer, stigla je HNS izvora.

Idemo do kraja!

Hrvatska je u polufinalu Svjetskog prvenstva i ostale su nam dvije utakmice do velikog slavlja. Mislite li da Hrvatska može osvojiti Mundijal, Germania za vas ima tečaj 5,00. Kladiti se možete OVDJE.

O premijama će se razgovarati tek po završetku Mundijala. Nije se željelo o premijama niti prije, a niti za vrijeme Svjetskog prvenstva. Ima logike, premije ipak moraju ovisiti o plasmanu reprezentacije, a ne se dogovarati bez obzira na ostvareni rezultat. No, ponavljamo, rezultat je sjajan, može biti još bolji. Na tom načelu temeljit će se i premije.

Linker
13. travanj 2024 13:51