REUTERS
IZBORNIK LJUBIO SVE REDOM

ZLATKO DALIĆ U EKSTAZI! Mi smo ovdje došli zbog velikih stvari! Sreća? Sreću treba zaraditi! Neka ljudi u Hrvatskoj uživaju, ovo je za sve vas!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. srpanj 2018. 01:01

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon dramatične je pobjede protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva koja je stigla boljim izvođenjem 11-eraca izjavio je kako je Hrvatska zaslužila sreću u samom raspletu.

"Kad smo promašili penal u 116. minuti znao sam da će biti teško dalje, ali i da ćemo probati sve da dođemo do pobjede. Hvala dragom Bogu da nam se sve vratilo, ovo je bilo teško za gledati, a kamoli igrati. Ovo je bila osmina finala, bila je teška utakmica, obje ekipe su igrale borbeno, bez velikog rizika, ali mi smo zasluženo pobijedili. Znali smo da će Danci igrati na prekide, duge lopte i mi se nismo najbolje snašli u nekim trenucima. Primili smo gol u prvoj minuti, ali smo pokazali karakter, vratili se, držali, gurali i izvukli utakmicu. Nitko od nas sretniji što smo napokon napravili taj jedan korak dalje".

Sljedeći suparnik Hrvatske bit će domaćin Rusija.

"Danas ćemo se malo proveseliti, a onda već kreću pripreme za Rusiju. Nismo mi došli ovdje proći grupu nego zbog velikih stvari. Imali smo sreće, ali sreću treba i zavrijediti", dodao je Dalić.

Linker
20. travanj 2024 12:26