NOGOMETNI MAESTRO

37 mu je godina tek! Real i Dinamo čestitali Modriću: ‘Naš je Luka kao vrhunsko vino, što stariji to bolji‘

Njegov sadašnji klub Real Madrid, kao i njegov bivši klub GNK Dinamo uputili su mu svoje čestitke

Luka Modrić

 Andy Buchanan/Afp

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić danas slavi 37. rođendan, a čestitke pristižu sa svih strana.

Njegov sadašnji klub Real Madrid, kao i njegov bivši klub GNK Dinamo uputili su mu svoje čestitke.

"Hrvat je za Real Madrid odigrao 442 utakmice, s kojim je osvojio 21 trofej. Luka Modrić danas slavi 37. rođendan. Hrvat je rođen u Zadru (Hrvatska) 9. rujna 1985., a otkako se je stigao u Real Madrid u sezoni 2012./13., osvojio je ukupno 21 srebrni trofej: pet Liga prvaka, četiri Svjetska klupska prvenstva, četiri UEFA Superkupa, tri LaLiga naslova, Copa del Rey i četiri španjolska Superkupa.

Njegove impresivne izvedbe u dresu Real Madrida i za hrvatsku reprezentaciju dovele su ga do nekih od najprestižnijih pojedinačnih nagrada posljednjih godina. Hrvat je osvojio Ballon d‘Or i FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača, obje 2018. godine. Modrić je odigrao ključnu ulogu u osvajanju 14. Realovog europskog naslova i jedan je od kandidata za Zlatnu loptu. Upisao je 442 nastupa za Real Madrid i zabio 33 gola", napisali su na stranici Real Madrida.

"Naš je Luka kao vrhunsko vino, što stariji to bolji! Dinamovom bivšem kapetanu, osvajaču zlatne lopte i najboljem igraču na svijetu Luki Modriću želimo sretan rođendan i sve najbolje", napisali su na službenoj stranici Dinama.

Objava je u samo sat vremena prikupila više od 3000 lajkova, a zaredali su se brojni komentari i čestitke navijača. Oni su ga nazvali maestrom, legendom i najboljim veznjakom svih vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:26