SRETNO, MARKO!

ANKETA Kako će Baby Lasagna proći na Eurosongu? Ponovno je skočio na kladionicama, ima najveći postotak dosad!

Trenutni poredak na eurovizijskim kladionicama pokazuje Hrvatsku na prvome mjestu, a došlo je do promjene među top tri kandidata

Baby Lasagna

 Renato Branđolica i Boris Ščitar/HRT

Jučer je bilo neizvjesno! Nakon što je Švicarac Nemo dugo vremena držao prvo mjesto na eurovizijskim kladionicama, naš Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, ponovno je zasjeo na vrh. Nakon prvih proba u Areni Malmo njegove su kvote za pobjedu na kladionicama počele rasti, a čini se da se Europi itekako sviđa to što im priprema prvo za utorak, 7. svibnja, a onda, svi se nadamo, i u subotu, 11. svibnja.

Trenutni poredak na eurovizijskim kladionicama pokazuje Hrvatsku na prvome mjestu, a Baby Lasagna sada ima čak 24 posto šanse za pobjedu, što mu je najveći postotak dosad. Švicarska je pala na 18 posto.

image

Baby Lasagna prvi na eurovizijskim kladionicama

Screenshot Eurovision World/

Nebinarni umjetnik iz Švicarske Nemo predstavit će se pjesmom ‘The Code‘.

"The Code govori o putovanju započetom spoznajom da nisam ni muškarac ni žena. Traženje sebe bio je dug i često težak proces za mene. Ali ništa nije bolje od slobode koja je došla spoznajom da sam nebinarna osoba", rekao je Nemo uoči nastupa na Eurosongu.

Ukrajinu, koja je u trenutnom poretku treća, ove godine predstavljaju alyona alyona i Jerry Heil pjesmom ‘Teresa & Maria‘, u kojoj pjevaju o majci Terezi i djevici Mariji i ističu kako su svi sveci jednom hodali zemljom, rođeni kao ljudi.

A što vi mislite - kako će Baby Lasagna odraditi ovogodišnji Eurosong u Švedskoj? Recite nam u anketi!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 06:25