OSTALI PRIJATELJI

Boris i nakon razvoda lajka Doris: Fanovi prate baš svaki njihov korak, ništa ne propuštaju

Za razliku od mnogih parova kojima nije uspjelo pa se javno prepucavaju, voditeljica i pjevač krenuli su drugačijim putem
Doris Pinčić i Boris Rogoznica
 Livio Andrijic/Cropix

Radijska voditeljica i glumica Doris Pinčić početkom lipnja potvrdila je glasine o razvodu od diplomiranog ekonomista i glazbenika Borisa Rogoznice, a da su mislili ozbiljno kad su rekli kako će ostati u dobrim odnosima, osobito zbog šestogodišnjeg sina Donata i dvogodišnje kćeri Gite, sad već bivši supružnici redovito dokazuju na društvenim mrežama.

Za razliku od mnogih parova kojima nije uspjelo pa se javno prepucavaju i svađaju, Doris i Boris krenuli su drugačijim, "odraslim" i civiliziranim putem.

Tako je lijepa Zadranka ovaj tjedan na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u lepršavoj ljetnoj haljinici, a popratila ju je riječima: "S osmijehom kroz dan". A obožavatelji, koji očito pomno prate svaki Dorisin korak, odmah su primijetili kako joj je objavu među prvima lajkao upravo - Boris.

Nekadašnji natjecatelj talent showa "Hrvatska traži zvijezdu" ovih dana se pak potpuno posvetio glazbenoj karijeri.

- Dragi moji, ovo ljeto mi je izuzetno radno. Praktički idem s nastupa na nastup. Zato vas molim da mi se prilikom narudžbe pjesama javite minimalno 7,8 dana prije termina. U inbox mi pošaljite kome posvećujete, koju pjesmu, koja je prigoda u pitanju i ostavite mi odmah svoj broj mobitela da vam snimku mogu poslati na WhatsApp. Skinite aplikaciju jer mi je tako najlakše voditi evidenciju kome sam poslao, a kome ne... Eto, ova usluga je besplatna s moje strane, a najveći poklon mi je vaše oduševljenje. Veliki pozdrav, ljubim vas i uživajte u današnjoj izvedbi - poručio je Rogoznica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 23:51