AGONIJA AMBER HEARD

Deppovi fanovi žele uništiti karijeru njegove bivše. Evo kako joj namjeravaju zagorčati život

Organizatori peticije tvrde da je Amber "sustavno radila na uništenju Deppa u Hollywoodu" i da je - lažljivica
Johnny Depp i Amber Heard
 Tiziana Fabi

Amber Heard (34) možda je prerano počela slaviti što je njezin bivši suprug Johnny Depp (57) izgubio pravnu bitku protiv tabloida The Sun u tužbi za klevetu i narušavanje ugleda.

Ona je bila zvijezda na klupi za svjedoke, svjedočila u korist The Suna i pomogla uvjeriti sud da je Depp doista zlostavljač žena kako su i pisali.

No, peticija koju su Deppovi obožavatelji pokrenuli na portalu Change.org pod nazivom "Maknite Amber Heard iz Aquamana 2" mogla bi joj zagorčati život. Organizatori peticije, koju je dosad potpisalo čak 960.000 ljudi, tvrde da je Amber "sustavno radila na uništenju Deppa u Hollywoodu" i da je - lažljivica.

image
Amber Heard, Aquaman (2018)
Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Baš kao što su mnogi insajderi iz industrije zabave govorili, bivši bračni par, koji se razveo još 2016. godine, teško je naštetio svojim karijerama.

image
Amber Heard
Daniel Leal-olivas

Depp je morao otići iz "Čudesnih zvijeri", a pitanje je hoće li Amber, iako dobitnica u njihovu ratu, morati potražiti drugi posao. Hoće li šefovi Warnera, pita se javnost, koji su se prije nekoliko dana rastali od Deppa, popustiti pod pritiskom publike ili će ipak ostati uz Heard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:46