ŠOK ZA INFLUENCERICU

Fanovi izvrijeđali Knoll Doll: ‘Kako te nije sram, ne možeš se takva pojaviti ovdje, to je zabranjeno...‘

Iako joj broj pratitelja vrtoglavo raste, a mediji je salijeću, mnogi je upozoravaju da ne poštuje običaje i tradiciju u Katru

Ivana Knoll

 Screenshot/Instagram/Knoll Doll

- I evo ljudi nećete vjerovati s kim danas imam intervju...s ProSieben, pohvalila se još jučer na svom Instagramu trenutno najvruća hrvatska roba na Svjetskom prvenstvu, navijačica Ivana Knoll koju je svijet upoznao kao Knoll Doll.

I dok zbog blijede igre Vatreni trenutno ne zanimaju nikog, u apartmanu Ivane Knoll redaju se svi, kako ih je sama nabrojala, od New York Posta preko The Suna do Daily Maila. Obećano ispunjeno - danas je Knoll objavila i video sa snimanja za njemačku televiziju, dok šeće u jednodijelnom navijačkom badiću uz more uz zalazak sunca, ali raspoloženje bi joj mogli pokvariti komentari pratitelja, kojih na profilu ima oko 606 tisuća.

- Sram te bilo, zašto ne poštuješ tuđu kulturu i religiju, pisao joj je jedan, aludirajući na to da polugola šeće po Katru.

Na to su se nadovezali i drugi: "Oportunistica si, ne poštuješ ni sebe ni našu zemlju, to je jedino što imaš za pokazati..."

- Ovo je Katar, a ne Hrvatska, mi smo muslimanska zemlja, između ostalog su joj napisali.

I dok su je neki branili govoreći da nema što poštovati jer smatraju da su pravila odijevanja prerigorozna, a ne poštuju se druga ljudska prava, drugi su sve okrenuli na zezanciju.

- Ne bacajte plastiku u more, poručili su.

Ivana Knoll već dulje plijeni pažnju svojim fotografijama i video isječcima na Instagramu. Modelingom se bavi od svoje 18. godine. Snimila je brojne reklame, nosila revije, bila je Miss Zagreba, Miss Medija..., no najpoznatija je po svojim ‘vatrenim‘ fotografijama koje rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Izlet u Katar joj je očito i unosna poslovna prilika jer samo u dva dana pokupila je gotovo 30 tisuća pratitelja više, a nakon intervjua za svjetske tabloide možda joj još više poleti i njena modna linija - CROkini kupaći kostimi. koje dizajnira već tri godine.

A koja su točno pravila odijevanja za žene?

Veo nije obavezan, ali preporučuje se da se svi u javnosti odijevaju tako da se pokriju od ramena do koljena. U službenim zgradama ovo se pravilo strogo primjenjuje, a na mjestima koja posjećuju turisti ne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 13:59