ZLATNI STUDIO

Glasanje za najveću medijsku nagradu: Poznati ponosni na nominacije, društvene mreže su zatrpane

Tijekom prvog vikenda putem portala Jutarnji.hr 100.000 ljudi dalo je glas svojim favoritima
Tereza Kesovija, Damir Kedžo
 Tomislav Kristo/Cropix

Da je najveća medijska nagrada Zlatni Studio, pod motom "najbolji biraju najbolje", itekako postala mjerilo uspješnosti, kvalitete i originalnosti, svjedoče i brojne reakcije nominiranih u 19 kategorija iz područja televizije, filma, radija, kazališta i glazbe.

image
Svečana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. Najstariji hrvatski televizijski tjednik Studio dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, glazbi i u kazalištu. Na fotografiji: Vatra i Massimo.
Boris Kovacev/Cropix

Od petka, kada su u najčitanijem i najuglednijem televizijskom tjedniku Studio objavljene nominacije poznata je ekipa neumorno na društvenim mrežama krenula s objavama, u kojima su, ne samo iskazali ponos, nego i dokazali da uistinu sudjeluju zajedno sa Studijem, dijeleći svoje priče, uspjehe, ali i projekte za budućnost. Među prvima su se s pohvalile sve tri domaće televizije.

Za svoje favorite možete glasovati OVDJE.

Petar Grašo, Massimo, Mia Dimšić, ali i Marko Tolja, već su veterani Studijeve nagrade, a nove nominacije itekako im znače, pa je Mia svoju usporedila s "darom za Božić koji je uranio", dok je Tolja napisao: "Velika je čast opet biti nominiran za nagradu Zlatni Studio!

Doris Pinčić istaknula je riječ "dobili" kad je nominacija u pitanju, jer za nju je, napisala je "nominacija već nagrada".

Nominacijom za najbolju mušku kazališnu ulogu prilično je iznenađen, ali i ponosan glazbenik Giuliano Đanić, koji je briljirao u mjuziklu "Bambina".

"I to se dogodilo! Nominacija za najbolju mušku kazališnu ulogu. Počašćen sam i malo je reći, iznenađen", napisao je Giuliano.

Tijekom prvog vikenda oboren je rekord kada su glasovanja u pitanju, pa je samo putem weba više od 100.000 čitatelja glasalo za svoje favorite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:39