TIN LUČIN

Lijepa Klara ukrala je srce naše rukometne senzacije: Jednako mu dobro ide i na terenu i u ljubavi

Klara Lučić dolazi bodriti svog dragog na svaku utakmicu, a par ne skriva koliko su zaljubljeni

Tin Lučin i djevojka Klara

 Instagram

Mladi Tin Lučin pridružio se hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na ovogodišnjem Euru 2022. i zaigrao u velikom stilu. Oduševio je na utakmici protiv Francuske gdje je zabio nekoliko sjajnih golova, a odnio je titulu jednog od heroja utakmice protiv Srbije tijekom koje je zabio pet golova.

Iako mu je karijera brzo krenula uzlaznom putanjom, jednako mu dobro ide i na ljubavnom putu jer već neko vrijeme ljubi lijepu djevojku Klaru Lučić koja ga dolazi bodriti na svaku utakmicu.

Tin je na Instagramu objavio nekoliko zaljubljenih fotografija sa svojom djevojkom Klarom Lučić, a i ona je neki dan dala javnosti do znanja kako prati i navija za svog partnera objavom fotografije na svom profilu. "Moj ponos", napisala je Klara u opisu fotografije na kojoj pozira na tribini, u dresu s njegovim imenom. "Moje sve", odgovorio joj je Tin u komentaru na koji je ona napisala "Najviše na cijelom svijetu".

Njih dvoje zajedno žive u Poljskoj u gradu Plock, gdje Tin igra za klub Wisla. Par ne skriva koliko su zaljubljeni, a Klara otvoreno podržava svog uspješnog dečka u karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:10