IZAZOVNO IZDANJE

Nives pokazala outfit za finale ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, skupila 9 tisuća lajkova za tri sata!

U iščekivanju ovosezonskog pobjednika, samo da vas podsjetim za još jedan razlog više zašto večeras gledati TLZP - napisala je Nives
Nives Celzijus
 Instagram

Više do devet tisuća ljudi u prva je tri sata od objave lajkalo fotografiju koju je na svojem profilu na Instagramu objavila Nives Celzijus, jedna od članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nove TV. Svojim seksi outfitom, Nives je odlučila namamiti što više gledatelja pred male ekrane da pogledaju finale šeste sezone u kojem se za povjedu bore pjevačice Neda Parmać i Lu Jakelić te glumci Fabijan Pavao Medvešak i Marko Braić.

- I ova naša TLZP avantura došla je kraju. Usudila bih se reći da mi je to bila i najdraža sezona. Zericu draža i od one u kojoj sam i sama pobijedila. Čudesni kandidati svi do jednoga, ne mogu se odlučiti koji mi je draži. A u iščekivanju ovosezonskog pobjednika, samo da vas podsjetim za još jedan razlog više zašto večeras gledati TLZP - napisala je Nives. Ona je, da inače, pobijedila u četvrtoj sezoni ovog popularnog showa, oduševivši žiri svojom transformacijom u Anthonyja Kiedisa iz rock Skupine Red Hot Chili Peppers i izvedbom pjesme "Dani California".

Naravno, uska, pripijena srebrna haljina, duboka dekoltea i s izrezom sve do boka, izmamila je i brojne komplimente njezinih pratitelja na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:09