NIJE ŠTEDIO...

Pogledajte kakvo iznenađenje je Domagoj Vida pripremio supruzi za godišnjicu braka

Domagoj voli Ivani kupovati skupocjene darove. Tako je prošle godine svoju suprugu počastio mobitelom od 24-karatnog zlata
Ivana i Domagoj Vida
 Vlado Kos/Cropix

Za bračni par Ivanu i Domagoja Vidu danas je poseban dan. Taj bračni par slavi godišnjicu braka, a vjenčali su se 16. lipnja 2017. godine u Umagu nakon četiri godine veze.

Vjenčanju u crkvi Uznesenja Marijina i i sv. Peregrina nazočili su brojni prijatelji para, ali i Vidini kolege iz reprezentacije. Najsretniji uzvanik sigurno je bio njihov dvogodišnji sin David.

A čini se da uvijek galantni nogometaš svojoj supruzi odlučio je da taj poseban dan obilježi na najposebniji mogući način. Tako je Ivana na svom Instagramu Storyju objavila fotografiju na kojem pokazuje kako stoji ispred automobila koji je ukrašen velikom crvenom mašnom i vrlo je jasno da je riječ o daru, a s obzirom na datum očito je Domagoj odlučio na poseban način razveseliti svoju suprugu.

image
Mercedes G klasa
Cucu Remus/Alamy/Alamy/Profimedia

To nikoga ne čudi, jer je poznato kako Domagoj voli Ivani kupovati skupocjene darove. Tako je prošle godine svoju suprugu počastio novim mobitelom od 24-karatnog zlata uz posvetu: "Mama, volimo te!", a za prošli rođendan Domagoj je Ivani kupio skupocjeni Rolex, a na pozadini je dao ugravirati datum Ivanina rođenja, srce i broj 25.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 07:30