SKLADAN PAR

Rijetko ih vidimo zajedno: Zlatko Dalić uživao u društvu supruge koja se zbog njega odrekla karijere

Zlatko i Davorka Dalić pojavili su se na premijeri dokumentarnog filma ‘Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča‘

Zlatko Dalić sa suprugom

 Damir Krajac/Cropix

Izbornik Zlatko Dalić pojavio se u društvu lijepe supruge Davorke na premijeri dokumentarnog filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča".

Izbornik je odjenuo crni sako, džemper i elegantne hlače, dok je njegova supruga izgledala vrlo elegantno u jednostavnoj crnoj haljini. Par je pozirao okupljenim fotografima, a Davorka je strpljivo sjedila dok su brojni okupljeni željeli barem nakratko porazgovarati i stisnuti ruku njezinu suprugu.

image

Ante Vučemilović Šimunović, Zlatko Dalić, Marijan Kustić, Dragan Primorac

Damir Krajac/Cropix

Zlatko i Davorka u sretnom su braku od 1992. godine te imaju dvojicu sinova, Tonija i Bruna. Davorka je izbornikova ljubav još iz srednjoškolskih dana, a nedavno su proslavili srebrni pir. Upravo je ona ta koja ga najbolje razumije, pa čak i na dan utakmice kada izbornik "ništa ne jede, ni s kim ne razgovara, ne koristi mobitel i ne odgovara na poruke", kako je priznao u intervjuu za Gloriju.

Priznao je i da je njegova supruga žrtva njegove karijere.

"To je točno. Da bi naša obitelj funkcionirala, moja se supruga morala odreći karijere. Da bi, na primjer, nas dvoje kao par otišli na Varteksovu noć, morala je doći njena mama iz Livna da pričuva dijete. Mi muškarci smo sebični i nećemo se odreći svojih ambicija. Nakon nekog vremena došla je ponovno ponuda iz Hajduka, ja sam je prihvatio i preselili smo se na godinu i pol dana u Split. Međutim, ne pamtim da sam tamo nešto dobro napravio, osim što je u našu obitelj došlo drugo dijete. Sin Bruno rodio se u Splitu. I onda se cijela familija vratila doma u Varaždin", rekao je Dalić za Gloriju i otkrio da je tražio njezina bivšeg šefa da joj da otkaz.

image

Zlatko Dalić sa suprugom

Damir Krajac/Cropix

"Ona je diplomirala ekonomiju u Splitu. Brzo nakon vjenčanja nam se rodio prvi sin Toni i prve dvije godine mu je bila potpuno posvećena - jer ja sam često putovao s klubom - a potom se zaposlila u Levi’su u Varaždinu. Međutim, nakon nekog vremena sam zamolio da joj daju otkaz, jer kako tamo nismo imali nikoga, nije mogla izdržati taj tempo posve sama. Pokojni Anđelko Herjavec se tada smijao: ti si prvi koji traži da nekome dam otkaz, rekao mi je", prisjetio se izbornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:13