NAPOKON MAJKA

I Chloë pozirala gola u trudnoći: Dugo smo pokušavali, nije se ‘primalo‘, a onda je došao Vanja

Kad sam zatrudnjela, pomislila sam: ‘Vau, ovaj mali/mala zbilja želi biti ovdje!‘, otkrila je glumica Sevigny za časopis Playgirl
Chloë Sevigny
 Uncork‘d Ent/Planet/Profimedia

Holivudska glumica Chloë Sevigny (45), koja je u svibnju s partnerom Sinišom Mačkovićem dobila prvo dijete, nedugo prije porođaja pozirala je gola za časopis Playgirl, koji je sad ponosno predstavio fotografije u svom redizajniranom print izdanju.

Zvijezdu filmova "Klinci" i "Dečki ne plaču" u poodmakloj trudnoći snimio je poznati fotograf Mario Sorrenti, a Chloë je u ekskluzivnom intervjuu, koji je dala nakon što je rodila, napokon progovorila o sinu Vanji i majčinstvu.

- Trudnoća je nešto što mi se trebalo i moralo dogoditi, a kad sam ušla u 40-e, rekla sam si: 'Sad stvarno moraš ozbiljno i aktivno pokušavati i ostvariti se kao majka'.

Neko vrijeme zbilja sam se mučila, jednostavno se nije 'primalo', a onda smo jednu večer Siniša i ja otišli van, plesali smo, popili piće, vratili se kući ... I desilo se! Pomislila sam: 'Vau, ovaj mali/mala zbilja želi biti ovdje!' - otkrila je Sevigny za Playgirl.

image
Chloë Sevigny i Siniša Mačković
Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Chloë Sevigny
Joe Russo/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Glumica je u nastavku razgovora rekla kako zbog majčinstva neće zapostaviti karijeru, no također ističe kako će pametno birati poslove jer želi što više vremena provoditi s obitelji.

Podsjetimo, Chloë je sa Zaprešićaninom Mačkovićem, inače direktorom umjetničke galerije Karma u New Yorku, u vezi od 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:29