WAGSICE U SVAĐI

Izbio rat oko zločestog dečka engleskog nogometa: ‘Obje su bombe, s obje ima djecu- i jedna drugu mrze‘

Annie i Kyle prekinuli su zbog njegove nevjere, a nakon što su se pomirili, javila se Lauryn i potvrdila da čeka njegovo dijete

Annie Kilner, Kyle Walker, Lauryn Goodman

Pravi rat izbio je oko nogometaša Kylea Walkera, između dvije žene s kojima ima djecu, WAGsica Lauryn Goodman i Annie Walker.

Walker ima trogodišnjeg sina Kaira s bivšom Goodman, a nakon što je ona objavila fotografiju njihovog sina u njegovom dresu, njegova sadašnja supruga Annie objavila je zajedničku fotografiju sebe, njega i njihovih troje djece Riaana, Romana i Reigna, nakon njegovog trijumfa u finalu Lige Prvaka.

I dok je Goodman napisala da će Kairo uvijek podržavati svog oca, Annie je napisala da je ‘tri magičan broj‘ i da će njihovi sinovi uvijek stvarati nova sjećanja sa svojim ocem.

I tu je počelo.

Lauryn Goodman se požalila novinarima The Sun-a kako joj je dosta Anniene zloće koja predugo traje.

- Naš sin Kairo nije napravio ništa pogrešno, i Annie ga ne može izbrisati iz postojanja. On je također sin Kylea Walkera. On nema tri sina nego četiri i Annie to mora prihvatiti, rekla je Lauryn.

Dodala je kako je o zlim maćehama čitala u bajkama ali se nije nadala da postoje u stvarnom životu.

- Obitelji danas postoje u različitim oblicima, a naša je zadaća da kao roditelji učinimo ono što je najbolje za njih. Annie, ako ovo čitaš prestani biti okrutna prema Kairu jer naš mali sinčić nije zaslužio da ga se tretira kao izopćenika, rekla je Lauryn.

Problem je u sljedećem- Kairo je začet tijekom kratke veze Walkera i Lauryn dok je bio posvađan s Annie.

- Annie je znala da sam trudna kad se pomirila s Kyleom i ako to nije mogla podnijeti nikad se nije trebala pomiriti s njime. Osvećuje se dječaku umjesto njegovom ocu. Ne stavljaj ga pod tepih, naš sin nije neka prljava tajna, nastavila je Lauryn koja je objavila i dječakov rodni list na mrežama jer kaže da ne može podnijeti da se malog izbriše iz postojanja.

image

Lauryn Goodman

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Annie Walker i Kyle Walker par su praktički još od djetinjstva, unatoč prekidima, a on trenutno zarađuje 150 tisuća funti tjedno, piše The Sun. Walker je uspio zavesti i reality zvijezdu Lauru Brown koja je novinarima otkrila kako su tulumarili u njegovom Bentleyu vrijednom 200 tisuća funti.

Nakon toga se iselio iz zajedničke, 3,5 milijuna vrijedne vile od Annie i počeo vezu s Lauryn. Međutim par se pomirio i oženili su se 2021. godine, a Walker je Annie kupio prsten vrijedan 250 tisuća funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:45