TAJNE OBITELJI

Meghan Markle na rubu zbog memoara koje potpisuje njezina polusestra: ‘Zlo joj je od svega‘

‘Plitka društvena penjačica‘ i ‘neljudska vojvotkinja od gluposti‘ samo su neke od uvreda kojima je Samantha Grant ‘počastila‘ sestru
 Abc/itv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Samantha Grant, 56-godišnja polusestra vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39), sljedeći mjesec u SAD-u će objaviti knjigu "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1", a riječ je o memoarima koje je pisala tijekom 2016. godine.

- Knjiga od 330 stranica razotkrit će skrivene tajne obitelji Grant-Markle, ali i pravu istinu o kraljevskoj bajci koju navodno žive Meghan i princ Harry... Stvari nisu uvijek onakve kakve se čine, u svijetu u kojem društvene etikete definiraju tko smo, kako živimo i kako se međusobno doživljavamo... Ponekad je istina čudnija od fikcije - najavila je izdavačka kuća Barnes & Noble koja stoji iza spomenutih memoara.

Izvori bliski Markle za In Touch kažu kako je vojvotkinja, koja trenutačno živi u 14 milijuna dolara vrijednoj vili u Santa Barbari sa suprugom i jednogodišnjim sinom Archiejem, vrlo uznemirena zbog knjige, ali "s tim neće izlaziti u javnost".

- Zlo joj je od svega što joj polusestra radi iza leđa, doslovce osjeća mučninu i bol u želucu - otkrivaju isti izvori.

image
Samantha Grant
Channel 5/Ferrari/Profimedia

Meghan i Samantha, koja živi na Floridi, posljednji put vidjele su se 2008. godine, a nije tajna da je Samantha i ranije bila vrlo kritična kad je govorila o prinčevoj supruzi. Prethodno ju je, podsjetimo, nazvala "plitkom društvenom penjačicom" te "neljudskom vojvotkinjom od gluposti" koja se ciljano i proračunato udaljila od vlastita oca, ali i drugih članova obitelji.

Markle je navodno lani u veljači, kad je saznala da polusestra planira objaviti knjigu o njoj, briznula u plač: "Osjeća se iskorištenom od osobe koja bi joj trebala biti bliska", navodno se požalila prijateljima.

Inače, Samantha je najavila i objavljivanje druge knjige koja će se zvati "In the Shadows of the Duchess".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 00:11