DJ DIESEL

Shaquille O‘Neal stiže u Međimurje! Najveća zvijezda, doslovno i preneseno, žestokom glazbom protrest će šumicu

Slavni Amerikanac na Forestland 2024. stiže po završetku ljetne rezidencije u WYNN klubu u Las Vegasu

Shaquille O‘Neal - DJ Diesel

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Samo mjesec dana nakon što je potvrđeno da na Forestland 2024. stiže veliki Fedde Le Grand, uz regionalne zvijezde Relju i Devita, službeno je objavljeno da upravo na Forest XII svoju europsku turneju započinje DJ Diesel!

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O‘Neal​, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ‘96, svjetski prvak iz Toronta ‘94., ima i svoje umjetničko ime DJ Diesel. Čak 215 centimetara visok i 147 kilograma težak DJ Diesel svjetska je megazvijezda koja prvi put dolazi na hrvatski Forestland i nedvojbeno je najveći DJ svih vremena!

"DJ Diesel, Shaq, svima nama poznatiji je kao jedan od najboljih košarkaša svih vremena, MVP, Dream Team Shaq, ali on nastupa kao DJ i bavi se glazbom od svoje 14. godine", rekao je Krešo Biškup iz organizacije Forestlanda.

"Jedan je od najvećih glazbenika, doslovno i preneseno, DJ Diesel nastupao je na Tomorrowlandu, EDC, Lost Lands, Lollapalooza, Electric Zoo, Forbidden Kingdom, Beyond Wonderland i svim najvećim svjetskim festivalima. Protekle godine pokrenuo je i svoj festival ‘Shaq‘s Bass All Stars‘, a u Međimurje stiže po završetku ljetne rezidencije u WYNN klubu u Las Vegasu".

Još 1993. Shaquille O‘Neal prodao je svoj debitantski album "Shaq Diesel" u više od milijun primjeraka i odmah ušao na 25. mjesto Billboard 100 ljestvice. Jedini je sportaš u povijesti s platinastim albumom, a od 2014. ima brojne suradnje kao DJ Diesel sa zvijezdama kao što su Steve Aoki, Riot Ten, NGHTMRE, Eliminate i ostalih.

"Shaq stiže na 12. Forestland kao najveća zvijezda koja je nastupala na sjeveru Hrvatske, definitivno će svojom žestokom jungle, drum-and-bass i electro glazbom protresti šumicu. Shaq je najveći ikad, a vjerujemo da će publika to prepoznati", rekao je Biškup.

"Uz DJ Diesela, na Forestland stiže i regionalni DJ duo Vanillaz, ali i Fedde Le Grand, jedan od najvažnijih DJ-a ovog stoljeća".

Slovensko-hrvatski DJ duo Vanillaz stiže na Forestland na valovima nastupa na brojnim međunarodnim festivalima, svirali su na Ultra festivalima u Europi, Koreji, Singapuru, nastupali na Miami Music Weeku, na ADE, WMC i brojnim drugim festivalima, a njihove pjesme odzvanjale su i glavnom Tomorrowland pozornicom. Njihove playliste "BeTheMeister" i "Vangaurd Sessions" radijske emisije među slušanijima su iz regije.

Ulaznice od 40 eura potražite u sustavu Entrio.hr, a one vrijede za oba festivalska dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 09:55