INSTAGRAM GA ISKVARIO

Slavnog boksača prokazala ljubavnica, on se pravda: ‘Ne mogu prestati tipkati ženama, ići ću psihijatru‘

Amir Khan prvo je tvrdio da mu je Sumaira slala gole fotografije i ucjenjivala ga, a onda je sve priznao i sad traži pomoć

Amir i Faryal

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Boksačka zvijezda Amir Khan (36) ima ozbiljnih problema u braku nakon što je ranije ovaj mjesec u javnost procurila njegova prepiska s modelom za vjenčanice Sumairom (25) koju je zavodio pišući joj da je njegov brak s Faryal Makhdoom (31) samo poslovni aranžman.

Khan je odmah potom rekao kako mu je ona slala gole fotografije te ga pokušala ucijeniti tražeći od njega 20 tisuća funti da bi šutjela, a nakon što je ona objavila dio prepiske sve je priznao.

-Da, očito imam problem, rekao je boksač pa se posuo i pepelom a otišao je toliko daleko da je rekao da razmišlja da potraži psihološku pomoć.

- Mislim da mi treba terapija, da prestanem slati poruke drugim ženama, objavio je boksač što je samo navuklo dodatni bijes i posprdne komentare pratitelja na društvenim mrežama.

Khan međutim ne odustaje i drži se svoje priče.

- Danas se puno otvorenije govori o mentalnom zdravlju nego prije, i ako postoji način da prestanem slati poruke ženama na internetu, spreman sam otići na terapiju, tvrdi.

image

Amir Khan

Nakon što je afera postala javna, govori Khan za britanske medije, njegova supruga mu je rekla da je zgađena te mu poručila da joj nije jasno zašto uokolo traži kamenje kad doma ima dijamant.

- Moje ponašanje nije lijepo i žao mi je što će mi djeca jednog dana čitati o stvarima koje sam radio, dodao je Khan, naglasivši kako suprugu nije prevario ali da je slao neprimjerene poruke.

Njih dvoje nakon afere privatnim su mlažnjakom bez djece otputovali u Grčku kako bi spasili odnos. Zanimljivo njegova supruga je ljuta i na ženu s kojom se dopisivao pa je na Instagramu napisala da nikad ne bi dala svoj broj nekom muškarcu, pogotovo ako je oženjen.

- On je meni dao svoj broj, a tvrdio da vas dvoje niste stvarno zajedno te da je riječ o poslovnom aranžmanu, otpisala joj je Sumaira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:58