MISTERIOZNI SUDAR

Teška nesreća TV zvijezde koju obožavaju i Hrvatice: ‘Osjeća se kao da ga je prebio Mike Tyson‘

Jared Padalecki, zvijezda je serija ‘Gilmore Girls‘ i ‘Supernatural‘, a zbog ozljeda se nije pojavio na velikom okupljanju fanova

Jensen Ackles i Jared Padalecki (desno)

 Mediapunch/Shutterstock Editorial/Profimedia

Gdje je nestao Jared Padalecki i što mu se dogodilo? Naime, nakon što je zvijezda serije "Supernatural" koju vjerno pratili i fanovi u Hrvatskoj prije pet dana na Twitteru objavio ispriku fanovima jer ne može doći na konvenciju u New Jerseyu koja je posvećena kultnoj seriji, mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje.

A sada je loše vijesti potvrdio i njegov kolega iz serije Jensen Ackles (44). Ackles i Padalecki su inače u "Supernaturalu" glumili glavne junake - braću Winchester, lovce na demone.

- Jared je doživio tešku prometnu nesreću. Nije bio za volanom, ali sretan je da je uopće živ, rekao je fanovima na konvenciji Ackles dodajući da je s njime razgovarao dan ranije i da će sve biti u redu.

image

Glumci iz serije Supernatural

-/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Tužan je jer ne može biti ovdje. Oporavlja se kod kuće. Meni je šokantno da nije u bolnici jer vidio sam auto nakon nesreće. Jared mi je rekao da ga je spasio airbag, ali se osjeća kao da ga je Mike Tyson prebijao punih 12 rundi, objasnio je Ackles.

Iako on sam o nesreći nije govorio, Padalecki je Acklesu dao dozvolu da prenese vijest. Glumac se navodno oporavlja dobro i već se samostalno kreće po kući. Zasad nije poznato gdje se nesreća dogodila i tko ju je skrivio, a obje zvijezde na društvenim mrežama ne otkrivaju detalje.

image

Serija Supernatural emitirala se 15 sezona

Cw Network/Everett/Profimedia

"Supernatural", autora Erica Kripkea je s emitiranjem krenuo 2005. godine, a emitirano je nevjerojatnih 327 epizoda u 15 sezona. Riječ je o jednoj od najomiljenijih i najdugovječnijih sf serija novije ere u kojoj Padalecki i Ackles glume braću Deana i Sama Winchestera koji putuju Amerikom i love demone, vampire, duhove i slična nadnaravna bića.

Padalecki je inače prvu zapaženu rolu imao u seriji "Gilmore Girls", također omiljenoj u Hrvatskoj, a od Chucka Norrisa je naslijedio ulogu u seriji "Walker- teksaški rendžer".

image

jared Padalecki sa suprugom Genevieve Cortese

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

Oženjen je za kolegicu Genevieve Cortese koju je upoznao na setu serije "Supernatural" i s njom ima troje djece. Živi u Austinu u Teksasu i vlasnik je bara Stereotype. Upravo je tamo 2019. uhićen nakon što je pijan izazvao tučnjavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:18