Screenshot
LJUBAV OD RANE MLADOSTI

EKSKLUZIVNI VIDEO: PRVI ČOVJEK UEFE ZA SN POVODOM VELIKOG JUBILEJA Otkrio za koji hrvatski klub strastveno navija: 'Nažalost, tamo nešto ne valja...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2019. 12:41

Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e, dao je ekskluzivni intervju za Sportske novosti povodom 20.000 broja našeg dnevnog lista. Mario Zorko, glavni urednik lista, te novinar Dražen Antolić posjetili su ga i razgovarali sa slovenskim pravnikom koji je od 2016. godine prvi čovjek europske nogometne organizacije...

Objavljujemo prvi dio intervjua, a koji se tiče jedne od njegovih najvećih nogometnih ljubavi - Hajduka. Nikad nije skrivao za koji je klub u mladosti navijao.

"I kad sam gledao susret Olimpije protiv Hajduka u Bežigradu, ja sam navijao za Hajduk. Jer to je sve bila naša država. I meni je žao što je Hajduk sad u takvom stanju", reći će 51-godišnji Slovenac.

ISTANBUL, TURKEY - AUGUST 14: UEFA President, Aleksander Ceferin shakes hands with Jurgen Klopp, Manager of Liverpool following the UEFA Super Cup match between Liverpool and Chelsea at Vodafone Park on August 14, 2019 in Istanbul, Turkey. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Getty Images

Često je na Hvaru, tamo ljetuje svake godine, a i tamo se susreo s (novim) vodstvom Hajduka. Što nam je sve rekao na temu Hajduka, pogledajte u našem video prilogu.

Linker
16. travanj 2024 13:48