MUNICH, GERMANY - AUGUST 31: Thomas Mueller and Alphonso Davies of Muenchen wait at the sideline next to head coach Niko Kovac during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and 1. FSV Mainz 05 at Allianz Arena on August 31, 2019 in Munich, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Bongarts/Getty Images

KOVAČ MU POSLAO PORUKU

NJEMAČKI MEDIJI: LEGENDA BAYERNA BJEŽI IZ KLUBA ZBOG KOVAČA Hrvatski trener razbjesnio je slavnog igrača koji mu nije oprostio jednu rečenicu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.10.2019. u 11:16

 • Thomas Müller je od svoje 10. godine u Bayernu. Objavio je da ga napušta u siječnju...

  "Degradirao ga je i stavio među rezerve. Ali presudila je samo jedna izjava Nike Kovača", tako će Sport Bild na temu Thomasa Müllera koji nakon 20 godina napušta Bayern.

  Vijest je potvrdio Bild u srijedu ujutro.

  "Müller je zatražio odlazak iz kluba čiji je simbol i za koji je igrao dulje nego itko u povijesti. Bio uvjeren da će ostati u Bayernu do kraja ugovora, do ljeta 2021., ali sada je gotovo.", piše njemački portal.

   

  Od svoje 10. godine igrao je za Bayern, posebno emotivno to naglašava Sport Bild, no jedna izjava Nike Kovača utjecala je na oproštaj - legende.

  "Ako bude potrebe, sigurno će dobiti svoje minute", poručio mu je Niko Kovač sa službene press konferencije.

  "Nije to protumačio na najbolji mogući način, već na to gleda kao na opciju da će minute dobiti jedino u slučaju ako su svi "na bolovanju", tumači Bild.

  Odbijao je brojne ponude iz inozemstva, pa i ovu posljednju od Intera koja je stigla prije nekoliko mjeseci. Jürgen Klopp htio ga je dovesti u Liverpool, a najviše se pisalo 2015. godine o potencijalnom transferu u Manchester United za 100 milijuna eura kad ga je Louis van Gaal pokušavao nagovoriti...

  Iz drugih medija