Federico Ricca u urugvajskom dresu
 Getty Images
KOMPLICIRANI POSAO

'UPLATIT ĆEMO VAM MILIJUN I POL EURA, A NJEMU ĆEMO DATI 500 TISUĆA EURA' Dinamo sve dogovorio sa španjolskim klubom, ali onda je iskrsnuo novi problem

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. srpanj 2019. 17:25

Dinamo se načelno dogovorio s Malagom oko mogućeg transfera Urugvajca Federica Ricca, lijevog beka španjolskog drugoligaša. Naši izvori tvrde da je zagrebački klub uspio dogovoriti odštetnu svotu od 1,5 milijuna eura koju je spreman uplatiti u blagajnu Malage.

Kao što se i pretpostavljalo, kad su klubovi u pitanju, nije bilo većih problema, iako je Dinamo ipak uspio spustiti odštetni zahtjev za 500 tisuća eura, jer je početni iznosio 2 milijuna eura. Također, prema istim izvorima, modri klub je povećao ponudu igraču, pa mu je prvobitnu ponudu od 450 tisuća eura godišnje plaće povećao na 500 tisuća, s tim da drugu godinu ugovora ta plaća poraste u određenom postotku.

Istina, istu plaću je Ricca imao i u Malagi... Međutim, Ricca još nije Dinamov igrač. Naime, urugvajski lijevi bek, za kojeg je Nenad Bjelica upalio zeleno svjetlo, pregovara s još tri kluba u društvu svog menadžera Luisa Fernandesa... Odluka bi trebala stići uskoro.

Linker
24. travanj 2024 01:54