MOGAO JE DALEKO VIŠE

VELIKA ISPOVIJEST NOGOMETNE ZVIJEDE MNOGE JE OSTAVILA U NEVJERICI Imao sam milijune, živio kao kralj, a bio sam idiot! Kupovao sam po tri auta dnevno

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2019. u 18:55

 • Kevin Prince Boateng jedan je od onih koji nije baš volio trenirati...

  Jedan je od onih koji nikako nije iskoristio svoj potencijal u potpunosti, no on je danas svjestan toga, barem prema izjavama koje je dao u intervjuu za talijansku Repubblicu.

  Kevin Prince Boateng nosio je dres Tottenhama, Borussije Dortmund, Portsmoutha, Milana, a čak i od Barcelone u jednom trenutku ove kalendarske godine. Ali i brojne druge od manjih klubova, no na kraju kod svih kao da je rezime bio isti - mogao je i morao više. Ne odbacuje taj 32-godišnjak tu tezu...

  "Bio sam idiot. Nisam gledao na nogomet kao na posao", reći će Nijemac ganskog podrijetla i dodaje:

  GENOA, ITALY - SEPTEMBER 01: Kevin Prince Boateng (left) and Federico Chiesa of Fiorentina during the Serie A match between Genoa CFC and ACF Fiorentina at Stadio Luigi Ferraris on September 1, 2019 in Genoa, Italy. (Photo by Paolo Rattini/Getty Images)
  Getty Images
   

  "Trenirao sam minimalno. Točno onoliko koliko sam morao. Zadnji sam dolazio i prvi odlazio i vrijeme provodio s društvom. Imao sam pare, živio kao kralj. Teretanu nisam vidio. To ti kasnije utječe karijeru", svjestan je Boateng.

  Igrao je solidno u Las Palmasu, Eintrachtu, Sassuolu, danas je u Fiorentini. Rado se sjeti starih vremena na Otoku...

  "Kupio sam tri automobila isti dan dok sam bio u Tottenhamu. Lamborghini, Hummer i Cadilac. Nisam igrao, imao sam obiteljske probleme i tražio sam sreću u materijalnim stvarima. Auto te usreći na tjedan dana pa bih ja uzeo za tri", otkrio je.

  Tagovi
  Iz drugih medija