Snimio: Podravske sportske vijesti
SCENARIJ KAO U FILMU

VIDEO: 'NAJLUĐA UTAKMICA DESETLJEĆA U HRVATSKOJ' Prvo je kapetan zabio gol, a onda je stao na vrata i obranio penal: 'Tko će ako neću ja!'

Nogometaši Tehnika Koprivnice izborili su četvrtfinale Županijskog kupa u jednoj od najluđih utaikmica u povijesti kluba
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2019. 17:50

U moru lokalnih županijskih utakmica odigranih posljednjih dana izdvojila se jedna koja je svakako zaintrigirala brojne fanove na društvenim mrežama, jer svi pričaju o "spektaklu" u Koprivnici...

Naime, Tehnika Koprivnica slavila je 8-7 protiv NK Virje nakon izvođenja penala i bio je to susret za pamćenje. Luka Ernečić zabio je u 33. minuti za vodstvo domaće momčadi, a kako je Virje izjednačilo u 62. minuti preko Šignjara, utakmica je otišla u produžetke.

A u raspucavanju - nevjerojatan scenarij.

U prva pet raspucavanja svaka je momčad postigla dva, ali i promašila tri jedanaesterca. U prvom raspucavanju druge serije, vratar Tehnika Koprivnice Leo Kirin zabija s bijele točke i u svom to uzbuđenju smatra da je utakmica gotova te skida dres.

Glavni sudac u tom trenutku pokazao mu je drugi žuti karton (prvi je zaradio sredinom drugog poluvremena) i Kirin je morao napustiti igru. Međutim, Tehnika Koprivnica ima rezervan plan i na gol staje dokapetan Luka Ernečić koji u posljednjoj seriji brani penal Senjanu i daje priliku svojoj momčadi da prođe dalje. Posljednji penal hladnokrvno je pod prečku pospremio Domagoj Tušek i Tehnika Koprivnica je na nevjerojatan način izborila četvrtinu finala Županijskog nogometnog kupa.

Luka je naravno bio "van sebe"... "Treba reći iskreno da sam ja i uspio promašiti penal", smijao se prvo u intervjuu za Facebook stranicu i dodao:

"Uvijek sam volio braniti te penale i rekao sam dečkima, idem ja. Pa i kapetan sam. Tko će stati ispred ekipe ako neću ja! Malo sam razgovarao sa svojim mentorom vratarem i evo isplatilo se!"

Neobična utakmica dobila je istinsku legendu kako su sami napisali u najluđoj utakmici desetljeća...

Snimio: Podravske sportske vijesti

Linker
19. travanj 2024 06:11