StoryEditor
 Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
PORUKA NAVIJAČA RIJEKE

ARMADA PREKINULA BOJKOT NA DOMAĆIM UTAKMICAMA 'Naš zahtjev je ispunjen! Vrijeme je da se vratimo jači i glasniji nego ikad'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. rujan 2019. 21:07

Navijačka skupina Armada objavom na svojoj Facebook stranici najavila je da od sljedeće utakmice prekidaju bojkot navijanja na domaćim susretima.

Podsjetimo, Armada je proteklih mjeseci bojkotirala navijanje na domaćim utakmicama tražeći odlazak Igora Bišćana i pomoćnog trenera Renata Pilipovića, piše Slobodna Dalmacija.

Razgovorom s Bišćanom razriješila je sukob s tadašnjim trenerom Rijeke, ali je bojkot nastavljen jer je Pilipović ostao u klubu.

S obzirom na to da je prije tjedan dana cijeli Bišćanov stručni stožer dao ostavku, navijači će ponovno bodriti svoju momčad na Rujevici.

"SVI U KOP!

Bojkot se prekida, naš zahtjev za micanjem Renata Pilipovića sa funkcije pomoćnog trenera je ispunjen!

Ulaznice za sjevernu tribinu za ogled protiv Lokomotive možete kupiti na zapadnim blagajnama kampa HNK Rijeka u petak (15-19 sati), subotu (9-13 sati). Na dan utakmice zapadna blagajna radit će od 15 sati, a istočna od 18 sati.

Cijena ulaznice za članove KNA ili HNK Rijeke je 40kn, dok je za ostale 70 kn. Svi koji niste članovi učlaniti se možete četvrtak i petak u prostorijama KNA od 18-21h.

Vrijeme je da se vratimo jači i glasniji nego ikad, pokažemo svima još jednom tko smo i što smo te najvažnije gurnemo Rijeku do novih pobjeda!

Prvo mjesto i trofeji naše su želje i snovi. Borba za svaku pobjedu naša je realnost.

GURATI TE NAPRIJED NAŠA JE ŽIVOTNA ZADAĆA!

SAMI PROTIV SVIH!", stoji u objavi na Facebooku.

 

Linker
17. kolovoz 2020 09:25