NEZADOVOLJNI GRCI

Bilek: Igrom sam zadovoljan, ne znam što je s Rosickym; Santos: Ima još nade za nas

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2012. 00:15

Prve reakcije izbornika češke, odnosno grčke nogometne reprezentacije, Michala Bileka i Fernanda Santosa nakon međusobnog ogleda 2. kola skupine A na Euru bile su, razumljivo, oprečne...

Podsjećamo, Češka je slavila 2-1 zahvaljujući sjajnom startu u utakmicu i tako sebi odškrinula vrata drugog kruga, dok je Grke gurnula milimetar od ispadanja s natjecanja.

- Igrali smo odlično u prvom poluvremenu. Dobro smo se pripremili za susret i zabili brzo. Onda se Tomaš Rosicky ozlijedio i brzo smo izgubili na kreativnosti. Potom smo i primili glupi gol i došli smo pod pritisak. Ali Grci su imali malo prilika jer smo dominirali u skok-igri. Nakon naše prve utakmice u kojoj ništa nije funkcioniralo, ovom smo pobjedom iznimno zadovoljni – rekao je Bilek.

- Tomaš Rosicky je zaradio ozljedu tijekom prvog poluvremena, a u ovom trenutku ne mogu više reći o prirodi i težini njegove ozljede. Ovo je nas vrlo neugodna situacija, a ostaje nam nadati se da se ne radi o ničemu ozbiljnijem – izjavio je Bilek.

- Jako smo loše krenuli u turnir. Iako smo upozoreni unaprijed na dobar početak Čeha, nismo bili oprezni. Ipak, i dalje imamo nade i u utrci smo za prolaz – komentirao je Santos.

Linker
18. travanj 2024 20:03