Clive Rose/Getty Images
NIŠTA OD DOLASKA NA BERNABEU

BIO BI SKUPLJI ČAK I OD NEYMARA! ENGLEZI ŠOKIRALI REAL CIJENOM ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVIJETU Perez poručio: 'Nakon ovog nema smisla slati ponudu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2017. 10:54

Trenutačno jedan od najboljih napadača svijeta, Englez Harry Kane na meti je brojnih velikana, ali u posljednje vrijeme najviše se dovodio u kontekst dolaska na Santiago Bernabeu. Prva špica Tottenhama bila je glavna tema u Madridu, ali nakon posljednje izjave predsjednika Reala Florentina Pereza, izgleda kako od ovog transfera neće biti ništa.

Naime, Perez tvrdi kako nema smisla slati bilo kakvu ponudu prema Londonu obzirom da Spursi traže vrtoglavu cifru od 250 milijuna eura za svoju prvu zvijezdu.

- On je sjajan nogometaš, a uz sve to je i mlad. Ipak, njegovo dovođenje trenutačno nije prioritet, čak niti ne razmišljam o tome. Nema smisla slati bilo kakvu ponudu jer sam Tottenhamovog predsjednika u jednom neformalnom razgovoru pitao za cijenu, a on mi je poručio kako ona iznosi 250 milijuna eura.

Perez je također poručio kako u Madridu neće tako skoro dovoditi nove napadače, obzirom kaku su zadovoljni s onim što imaju.

- Zadovoljni onime što Benzema radi za klub posljednjih godina. Nedavno je produžio ugovor i sretni smo što ga imamo - poručio je Perez.

Linker
19. travanj 2024 17:34