Cropix / Reuters
OKRŠAJ ZA PAMĆENJE

EVO KOLIKO JE JOŠ ULAZNICA OSTALO ZA DINAMO DAN UOČI SPEKTAKLA NA MAKSIMIRU Na otvaranje Lige prvaka stiže više od 30.000 navijača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2019. 13:53

Sve smo bliže utakmici Dinama i Atalante (srijeda, 21h), a najnovije informacije potvrđuju prognoze - na Maksimiru se sprema pravi spektakl!

U ranim jutarnjim satima utorka rasprodane su i ulaznice za tribinu sjever dolje, javili su iz Dinama preko svoje službene stranice, a mi smo u međuvremenu saznali da se sada ukupni broj sretnika s vrijednim komadićem papira popeo na nekih 30-ak tisuća.

U prodaji su još tako preostale samo ulaznice za sjever gore, njih oko dvije tisuće. Cijena po kojoj se mogu nabaviti još danas iznosi 120 kuna, dok će ista na dan utakmice porasti na 150.

Sjajna je ovo vijest za Nenada Bjelicu i njegove igrače koji će tako pred punim tribinama loviti prve bodove u ovoj sezoni najelitnijeg klupskog natjecanja. Atmosfera u Zagrebu je posljednjih dana prava nogometna, čitav grad živi za Modre, a igrače su još u ponedjeljak kod Dinamovog fan shopa u centru Zagreba energijom napunili brojni navijači.

Spomenimo i da će veliku podršku na Maksimiru imati i gosti iz Italije. U Zagreb dolazi 35 autobusa s navijačima Atalante koji su još prošlog tjedna razgrabili paket od 2700 ulaznica, a još su u slobodnoj prodaji uspjeli uhvatiti dodatnih 300.

Pogledajte podcast Sportskih novosti Dinamo u Ligi prvaka u kojem gostuju proslavljeni bivši nogometaši modrih i aktualni trereni Ognjen Vukojević i Andrej Panadić:

Linker
23. travanj 2024 00:10