Screenshot: Instagram
'LIJEPO TE PONOVNO VIDJETI'

FOTO: CRO COP ODRADIO PRVI TRENING NAKON MOŽDANOG UDARA 'Treninzi mi neopisivo nedostaju i teško funkcioniram bez njih. Bez borbi ću moći, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2019. 17:29

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović se vratio u dvoranu nakon moždanog udara koji je pretrpio prije mjesec i pol dana. Cro Cop je na svom službenom Instagram profilu objavio fotografiju iz dvorane, ali i video (u storyu) na kojem udara u vreću, prenosi Fight Site.

Prvi je to put da je Mirko navukao ponovno Bellatorove rukavice i okušao se “protiv vreće” u svojoj legendarnoj dvorani u Gajnicama. Prošlog je tjedna u Italiji održao borilački seminar, a rehabilitacija očito ide toliko dobro da je Filipović odlučio odraditi i udarački trening u svojoj dvorani.

“Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo nedostaju i teško funkcioniram bez njih. Bez borbi ću moći, ali bez treninga nikako”, napisao je Cro Cop odmah nakon što je upravo na treningu doživio moždani udar.

Mjesec i pol dana kasnije se vratio treninzima što samo pokazuje o kakvoj se volji i disciplini radi!

“Vratio sam se u dvoranu!”, napisao je Filipović uz fotografiju.

View this post on Instagram

back to the gym..

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Dodatan zanimljiv detalj je poruka podrške koju mu je komentirajući objavu poslao bivši privremeni UFC prvak u lakoj kategoriji Tony Ferguson. “El Cucuy” se također bori protiv zdravstvenih problema, doduše drugačije prirode, te i sam odrađuje rehabilitaciju prije nego što se može vratiti u Octagon.

Poruku podrške Filipoviću je poslala i MMA borkinja i BJJ šampionka Gabi Garcia.

“Lijepo te ponovno vidjeti prijatelju”, stoji u poruci.

Linker
24. travanj 2024 15:03