screenshot
POŠTENO SE NARADIO

FOTO: OVAKO NAKON NEVIĐENOG 'RATA' IZGLEDA LICE NOVOG SVJETSKOG PRVAKA! STIPE OBJAVOM ODUŠEVIO NAVIJAČE Pohvale legendi stižu sa svih strana svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2019. 10:10

Stipe Miočić inače nije osoba previše aktivna na društvenim mrežama, no nakon najveće pobjede u karijeri nije gubio vrijeme. Odmah se fotografirao sa svojim novim pojasa, a na fotografijama se jako dobro vide i svi ožiljci koje je zaradio primivši nevjerojatan broj snažnih udaraca.

Uz ovakvu objavu nije trebala neka dodatna poruka. Stipin osmjeh govori sam za sebe. Sve što je prošao da bi došao do njega, ne samo u ovoj borbi nego kroz proteklih 13 mjeseci, stvaraju nevjerojatnu dozu zadovoljstva sad kad je ostvario ono što je tih 13 mjeseci govorio. Kako je on prvak, kako je pojas njegov i kako Daniel Cormier nije bolji borac od njega. Sad je to dokazao. Iako je 15 minuta gubio, pobjednik i bolji borac je onaj koji uspije na kraju ostati na nogama, a to je ovog puta bio Stipe Miočić.

Pogledajte objavu iz svlačionice koja se odmah našla na Stipinim profilima na društvenim mrežama te je izazvala mnoštvo pohvala, čestitki i lijepih poruka.

View this post on Instagram

BADDEST MAN ON THE PLANET #AndNew #Again #SM

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

Linker
20. travanj 2024 16:01