screenshot
OVOME SE NITKO NIJE NADAO

JEDAN OD NAJVEĆIH BORACA IKAD SE VRAĆA NA VELIKU SCENU, ALI NE U KAVEZ 'Kako budem učio više o ovom prekrasnom sportu, sjajne stvari će se dogoditi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2019. 09:15

Fanovi Caina Velasqueza su se nadali njegovom brzom povratku u kavez, no čini se kako ćemo ga ipak gledati u – kečerskom ringu!

Bivši dvostruki UFC prvak u teškoj kategoriji će debitirati na pro-hrvačkom eventu “TripleMania”, koji će se održati 3. kolovoza u glavnom gradu Meksika. Iza priredbe stoji “AAA” promocija koja je osnovana još 1992. godine te se radi o jednoj od dvije najpoznatije meksičke pro-hrvačke organizacije. Informacija da će Velasquez nastupiti u kolovozu otkrivena je u utorak na press konferenciji u Mexico Cityju, prenosi Fight site.

“Bit ću u ringu i nastupat ću, u to nema sumnje. S vremenom, kako budem učio više o ovom prekrasnom sportu, sjajne stvari će se dogoditi”, izjavio je Velasquez, a prenose američki mediji.

Za sada se ne zna protiv koga bi se Velasquez trebao boriti u svom pro-hrvačkom debiju, a nije niti poznato hoće li nastupiti u pojedinačnom dvoboju ili u meču s više hrvača.

Podsjećamo kako je Meksikanac prošle godine proveo nekoliko dana trenirajući u WWE akademiji u Orlandu. Ranije je isticao da je veliki fan pro-hrvanja i da bi se definitivno volio okušati i na toj sceni u budućnosti. Sudeći prema primjeru Ronde Rousey, koja se sjajno snašla u WWE-ju te će za nekoliko dana predvoditi mega event Wrestlemaniju, Velasquez bi zasigurno imao svoju publiku te bi polučio velik uspjeh.

U UFC-u u ovom trenutku ima još dvije ili tri preostale borbe (prema vlastitim riječima na press konferenciji), no ne zna se kada bi se trebao vratiti. I hoće li se, u konačnici, uopće vratiti. Također nema nikakvih detalja o njegovoj ozljedi koljena koje je stradalo u povratničkom meču s Francisom Ngannouom. Ono što se u ovom trenutku sigurno zna jest da ćemo Velasqueza ovog ljeta gledati u “AAA” ringu!

Linker
23. travanj 2024 08:48