YouTube screenshot
SVJESTAN JE DA SE BLIŽI DAN BORBE

JON JONES KONAČNO KOMENTIRAO SVE VEĆU PRIJETNJU U POLUTEŠKOJ 'Izgleda poput nekoga s kime bih otišao na pivu. Kul tip… sve dok ne dođe naša borba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2019. 14:15

Čak je i veliki rival Jona Jonesa, Daniel Cormier, nedavno istaknuo ovog 26-godišnjeg Brazilca kao potencijalnu prijetnju za aktualnog prvaka.

“Jedina osoba koja bi mu u toj kategoriji pružila dobar izazov sam ja, ali ima onaj jedan mladi dečko iz Brazila (Johnny Walker, op.a.) koji bi s vremenom mogao postati težak protivnik. Također, tu je i Dominick Reyes, on će isto s vremenom biti jako dobar”, izjavio je ‘DC’ prije otprilike dva tjedna, a sada se o mogućem izazivaču izjasnio i sam ‘Bones’, prenosi Fight site.

“Jako sam svjestan činjenice da postoji Johnny Walker. Znam da ćemo se prije ili kasnije boriti jedan protiv drugog.. Cijenim njegovu energiju. Čini se kao dobar lik koji zrači srećom i pozitivnom energijom. To je osvježavajuće. Izgleda poput nekoga s kime bih otišao na pivu. Kul tip… sve dok ne dođe naša borba. Onda, nakon što ga prebijem, bit će opet kul”, izjavio je Jones za The Mac Life.

Walker se, podsjetimo, istaknuo fenomenalnim nastupima u Octagonu. Otkako se Dani Whiteu predstavio pobjedom na ‘Contender Seriesu’, Johnny je na najvećoj pozornici upisao tri pobjede i to sve od reda prekidima u prvoj rundi. Za Khalila Rountreeja mu je trebala minuta i 57 sekundi, za Justina Ledeta samo 15 sekundi, a za Mishu Cirkunova 21 više. U sva tri nastupa stigao je do bonusa za izvedbu večeri koji su popravili njegov omjer pobjeda i poraza na 17-3.

Linker
24. travanj 2024 23:43